Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός: Έχασε την ευκαιρία, κρατάει τη συνέπεια

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη επί του Ολυμπιακού, παρά την κυριαρχική εμφάνιση στο ντέρμπι. Η επόμενη μέρα στο «τριφύλλι».

Το ισόπαλο 0-0, ως αποτέλεσμα, δεν αφήνει ικανοποιημένο τον Παναθηναϊκό στο χθεσινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Οι πράσινοι, με βάση την εμφάνισή τους, θα μπορούσαν να είχαν πάρει τη νίκη και να είχαν πλησιάσει ακόμη περισσότερο την τριάδα, μετά και την ήττα της ΑΕΚ από τον Παναιτωλικό. Ωστόσο, η αδυναμία στην τελική προσπάθεια, σε συνδυασμό με το φουλ αμυντικό παιχνίδι των ερυθρόλευκων, στέρησε από το «τριφύλλι» ένα μεγάλο τρίποντο στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Σε ό,τι έχει να κάνει με το αποτέλεσμα, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός δε… χαίρεται με την ισοπαλία. Κρατάει, από την άλλη, την πολύ καλή του παρουσία όσον αφορά στην κυριαρχία, την κατοχή (58-42), την εξαιρετική κυκλοφορία, την ένταση, το υψηλό τέμπο και την επιθετικότητα που έβγαλε. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τα είδε όλα αυτά.

Συνεχώς, η ομάδα του προοδεύει σε αυτό το κομμάτι και έχει αποκτήσει μια ταυτότητα στο παιχνίδι της, με εμφανίσεις που θέλει ο προπονητής της. Η ποδοσφαιρική συνέπεια είναι κάτι που ικανοποιεί τον Σέρβο. Το έδειξε και στο χθεσινό ντέρμπι αυτό το «τριφύλλι», παρά το γεγονός ότι δεν κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη νίκη.

Υπάρχει ακόμα πολύς και δύσκολος δρόμος και εκεί κοιτάζουν οι πράσινοι. Πλέον, η προσοχή στρέφεται στη συνέχεια, αρχής γενομένης από το ματς Κυπέλλου με την Αναγέννηση Καρδίτσας την ερχόμενη Τετάρτη στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (17:00), παιχνίδι στο οποίο ο Παναθηναϊκός θέλει να βάλει τις βάσεις πρόκρισης για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το επόμενο διάστημα, επίσης, θα «τρέξουν» και τα θέματα σχεδιασμού. Αναφερόμαστε στις ενδεχόμενες ανανεώσεις, αλλά και τις μεταγραφές με τις θέσεις του αριστερού μπακ και του χαφ να είναι σε πρώτο πλάνο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x