Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Χαμένη ευκαιρία για Παναθηναϊκό, έβαλε… πούλμαν ο Μαρτίνς»

Ο Τάσος Νικολογιάννης έκανε λόγο για χαμένη ευκαιρία του Παναθηναϊκού να κερδίσει τον Ολυμπιακό που έπαιξε πολύ κλειστά σ τη Λεωφόρο.

Περισσότερο σαν δύο χαμένους βαθμούς παρά σαν έναν κερδισμένο αντιμετωπίζει το χθεσινό 0-0 του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο ο Τάσος Νικολογιάννης, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ήταν μια χαμένη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν είναι εύκολο να κερδίσεις μια ομάδα που παίζει τόσο αμυντικά. Ο Μαρτίνς ήρθε στη Λεωφόρο για να βάλει πούλμαν. Ο Παναθηναϊκός δεν απειλήθηκε καθόλου, ο Ολυμπιακός είχε δύο τελικές σε όλο το ματς και δεν κέρδισε ούτε κόρνερ. Δεν περίμενε ο Παναθηναϊκός τόσο εύκολο βράδυ για την άμυνά του, αλλά δεν είχε πολλές φάσεις. Ο Μακέντα δεν μπόρεσε να βοηθήσει, ήταν πολύ κακός, σε αντίθεση με τον Ιωαννίδη που βοήθησε όταν μπήκε στο ματς. Αν ήταν πιο έτοιμος ο Καρλίτος, ίσως θα μπορούσε να δώσει λύσεις», ανέφερε.

«Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να διασπάσει την άμυνα του Ολυμπιακού, αλλά δεν είναι εύκολο να το κάνεις αυτό όταν ο αντίπαλος έχει στόπερ Μανωλά, Σωκράτη και Μπα και μπροστά τους τον Εμβιλά. Πάντως είναι εμφανής η πρόοδος λόγω Γιοβάνοβιτς. Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση, για μένα με ένα χαφ που μπορεί να σκοράρει και το ιδανικό θα ήταν να φύγει ο Μακέντα και να έρθει ένας φορ», πρόσθεσε.

Παράλληλα σχολίασε τη διαιτησία του Πολωνού διαιτητή κάνοντας ειδική μνεία σε ένα μαρκάρισμα του Ελ Αραμπί στον Παλάσιος που φάνηκε να έγινε εντός περιοχής και δεν υπήρξε replay.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x