Stoiximan Super League

Φαμπιάνο: «Ποιοτική ομάδα, με απαιτητικούς οπαδούς ο Άρης»

Ο Φαμπιάνο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Άρη και τον κόσμο του, χαρακτήρισε την μεταγραφή του μια νέα περιπέτεια και δήλωσε αισιόδοξος.

Για τις εντυπώσεις του από τον Άρη αλλά και τους οπαδούς του, κλήθηκε να μιλήσει ο Φαμπιάνο σε συνέντευξη που παραχώρησε στην βραζιλιάνικη έκδοση της ιστοσελίδας του ESPN.

Με τον Βραζιλιάνο στόπερ των «κίτρινων να… βγάζει το καπέλο στην καινούργια του ομάδα, να μιλάει για την εξοικείωση που αισθάνεται λόγω των «λάτιν» σε αυτήν και να στέκεται στις πολλές απαιτήσεις που υπάρχουν.

«Μου δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστώ στην Ελλάδα, με ένα τριετές συμβόλαιο στον Αρη. Είναι ένας σύλλογος με παθιασμένους φιλάθλους, που διαθέτει παίκτες υψηλής ποιότητας και πολεμάει για την κορυφή της βαθμολογίας. Αγωνίζομαι μαζί με τον Ντένις (σ.σ. πρώην παίκτης της Σάο Πάολο), τον Λούκας Σάσα (σ.σ. πρώην παίκτης της Κορίνθιανς) και με πολλούς Αργεντινούς, όπως ο Χουάν Ιτούρμπε και ο Φακούντο Μπερτόγλιο, αλλά και με τον Κώστα Μήτρογλου. Είναι ποιοτική ομάδα με απαιτητικούς οπαδούς. Είναι παθιασμένοι και απαιτούν πολλά από εμάς, αλλά το κλίμα είναι εντελώς διαφορετικό. Είναι πολύ όμορφα που έχουμε γεμάτα στάδια ξανά», είπε αρχικά ο Φαμπιάνο.

Και πρόσθεσε: «Εκτός από αυτό, η Θεσσαλονίκη είναι μια πολύ όμορφη πόλη. Η Ελλάδα είναι μια όμορφη χώρα, για να την επισκεφτείς και να φέρεις μαζί σου την οικογένεια σου. Πάντα η αυτοπεποίθηση μου μέσα στο γήπεδο είναι υψηλή και ελπίζω να φέρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε στο γήπεδο».

Παράλληλα, ο 29χρονος άσος δήλωσε λάτρης και του ευρωπαϊκού τρόπου παιχνιδιού και… έχων κίνητρο, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Μετά τα πρώτα χρόνια μου στην Ευρώπη, αρκετές ομάδες από την Βραζιλία ενδιαφέρθηκαν για εμένα αλλά όταν έφτασε η πρόταση του Αρη, μίλησα με τους ατζέντηδες μου και είπα ότι θέλω να μείνω στην Ευρώπη. Το στυλ παιχνιδιού μου ταιριάζει με αυτό της Ευρώπης και έχω κίνητρο σε αυτή τη νέα περιπέτεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x