Stoiximan Super League

Φαν Βέερτ: «Να πετύχω πιο πολλά γκολ και από πέρσι»!

Τις πρώτες δηλώσεις στην κάμερα του «AEK TV», έκανε ο Τομ Φαν Βέερτ, όπου τόνισε πως βασικός στόχος του είναι να πετύχει περισσότερα γκολ από πέρσι.

Ο Τομ Φαν Βέερτ παραχώρησε τις πρώτες δηλώσεις στην κάμερα του «AEK TV», ως ποδοσφαιριστής της «Ένωσης» και τόνισε πως στόχος της ομάδας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ ο προσωπικός του στόχος είναι να πετύχει περισσότερα γκολ από την περασμένη σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα του AEK TV :

«Καταρχήν, είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ένιωσα μια θερμή υποδοχή από όλους στο κλαμπ και ανυπομονώ να ξεκινήσω. Πάντα επιζητώ το καλύτερο. Θέτω υψηλούς στόχους για τον εαυτό μου. Είμαι σε μια πολύ καλή ομάδα τώρα, με πολλούς παίκτες που μπορούν να με βοηθήσουν να σκοράρω. Οπότε φυσικά και στοχεύω σε μια ακόμη καλύτερη σεζόν από την περσινή, παρότι ήταν για εμένα μια πολύ καλή χρονιά.

Φυσικά και ο βασικός στόχος της ΑΕΚ είναι να έχει επιτυχίες, να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Προσωπικά θέλω να παίξω όσο το δυνατόν περισσότερα ματς, να πετύχω όσα περισσότερα γκολ μπορώ και να βοηθήσω την ομάδα όσο πιο πολύ γίνεται. Ευχαριστώ (τον κόσμο) για όλα τα μηνύματα και την θερμή υποδοχή. Και ανυπομονώ να ξεκινήσω να παίζω και να σκοράρω για αυτή την καταπληκτική ομάδα».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x