Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: Αν δώσει Άμραμπατ, θα πάρει παίκτη η ΑΕΚ - Μόνο με Σάντος αυτό που γίνεται με Αλμέιδα

Για το ενδεχόμενο παραχώρησης (και έπειτα αντικατάστασης) του Νορντίν Άμραμπατ στην ΑΕΚ μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου. Η ομοιότητα που ανέφερε μεταξύ Σάντος-Αλμέιδα.

Στη φημολογία για τον Νορντίν Άμραμπατ και το ενδεχόμενο να… ξανανοίξει μεταγραφικό παράθυρο στην ΑΕΚ αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή των Βάιου Τσούτσικα-Τάσου Νικολογιάννη, τόνισε ότι η Αλ Αχλί δεν έχει ενοχλήσει την «Ένωση», ωστόσο αυτό δεν αποκλείει να έχουν γίνει επαφές με τον μάνατζερ του Μαροκινού.

Εξήγησε λοιπόν ότι μόνο αν πληρωθούν οι «κιτρινόμαυροι» θα παραχωρήσουν τον παίκτη και σε μια τέτοια περίπτωση θα κινηθούν για την αντικατάστασή του με άλλον μεσοεπιθετικό.

Όσο για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, επανέλαβε ότι είναι δύσκολο να γίνει εκτίμηση για το πώς θα παραταχθεί η ΑΕΚ, καθώς με τον Ματίας Αλμέιδα συμβαίνει κάτι που είχε παρατηρηθεί μόνο με τον Φερνάντο Σάντος:

Να δουλεύει δηλαδή όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις, χωρίς να είναι βέβαιο ότι αυτά που δοκιμάζει θα εμφανιστούν στην ενδεκάδα της Κυριακής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x