Stoiximan Super League

«Φάνηκε πως έπρεπε να χάσουμε πάση θυσία»

Τα πολλά παράπονα του Παναθηναϊκού για τον Καλογερόπουλο ανέλυσε ο Νικόλας Βασιλαράς. «Ξεκίνησε με δύο, τέλειωσε με… τρία χέρια ο Πέτριτς. Βιαζόταν να γιορτάσει ο διαιτητής», είπε στον NovaΣΠΟΡ FM.

Στην «επιστημονική» διαιτησία του Καλογερόπουλου απέδωσε την ήττα του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καραϊσκάκη» ο Νικόλας Βασιλαράς.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ανέλυσε τα παράπονα που έχουν οι πράσινοι, λόγω των πολλών καρτών που έβγαζε ο ρέφερι του αγώνα, των φάουλ εις βάρος της ομάδας, το πέναλτι «που περισσότερο κέρδισε ο Μήτρογλου, παρά έκανε ο Στιλ», τη φάση του 92’ (με το χέρι που δόθηκε στον Πέτριτς) και τα λίγα λεπτά καθυστερήσεων.

«Φάνηκε πως έπρεπε να χάσουμε πάση θυσία και χάσαμε» είπε και πρόσθεσε: «Ας άφηνε τον Ατζαγκούν να σουτάρει στο 92’ και θα βλέπαμε αν η μπάλα θα πήγαινε στα δίχτυα όπως πέρσι με τον Μπεργκ ή θα έφτανε στο ΣΕΦ».

«Δεν υπάρχει κανένας νόμος που να απαγορεύει να πάρεις αυτά που δικαιούσαι, αν δεν παίξεις καλά», κατέληξε ο Βασιλαράς.



O υπεύθυνος επικοινωνίας του Παναθηναϊκού στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 by Novaσπορ Fm 94.6 on Mixcloud



Αναλυτικά οι δηλώσεις του υπεύθυνου επικοινωνίας του Παναθηναϊκού, Νικόλα Βασιλαρά στους 94,6 και τους Μπάμπη Χριστόγλου, Μιχάλη Λεάνη:

«Με αφορμή και τη χθεσινή διαιτησία, βάζω και, γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που βιώνουμε περίεργες καταστάσεις και είναι ένας απ’ τους λόγους που ο Παναθηναϊκός έχει χάσει έδαφος στο πρωτάθλημα. Δεν είναι ο μόνος, αλλά είναι ένας από τους βασικούς. Και δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνουμε για Λεβαδειακό και Καλλονή κλπ. Τα ξέρετε και τα ξέρουμε... Φάνηκε, λοιπόν, απ’ το πρώτο λεπτό πως έπρεπε η ομάδα μας να χάσει πάση θυσία το ματς και το έχασε. Φάνηκε στην απίθανη κάρτα του Καρέλη νωρίς που έδειξε το τι θα ακολουθούσε στη συνέχεια. Τραβηγμένες κι όλες οι άλλες κάρτες που στέρησαν τη δυνατότητα στους παίκτες μας να μαρκάρουν στο 100%, ειδικά σε ένα ντέρμπι. Υπάρχουν διαιτησίες με κραυγαλέες φάσεις και βγάζουν μάτια κι άλλες… επιστημονικές που θέλουν να το δεις λίγο διαφορετικά».

«Αν δεν ήταν η τελευταία φάση του Πέτριτς, που ήταν πεντακάθαρη, μπορεί να μοιάζαμε σαν… τρελοί του χωριού. Όταν δίνεις 200 ανάποδα φάουλ, κάποιο θα περάσει και θα μπει μέσα στα δίχτυα. Φάουλ απ’ τον Ζέκα δεν έχει γίνει, πιο πολύ επιθετικό φάουλ ήταν».

Ερωτηθείς για τη φάση του πέναλτι, απάντησε: «Ακούσαμε μέχρι και τον Λουτσιάνο να παραδέχεται πως δεν υπάρχει κανένα πέναλτι, απορώ και με τη διαπίστωση της εφημερίδας σας, που αναφέρει πως έπρεπε να αποβληθεί ο Στιλ. Εκτός αν έπρεπε να αποβληθεί επειδή το έπιασε… Οι περισσότερες γνώμες συμφωνούν πως ο Μήτρογλου το κέρδισε και δεν το έκανε ο Στιλ».

Όσο για τα υπόλοιπα παράπονα του Παναθηναϊκού: «Δεν νομίζω ότι γεννάται θέμα για τη φάση του Πέτριτς. Ο άνθρωπος ξεκίνησε το ματς με δύο χέρια και το τελείωσε με τρία. Για μένα εκεί φάνηκε ακόμη πιο καθαρά και ο τρόμος του κυρίου Καλογερόπουλου μην τυχόν και στραβώσει το παιχνίδι και δεν κερδίσει ο Ολυμπιακός. Όπως φυσικά και στις καθυστερήσεις. Εξι λεπτά η διακοπή στο γκολ, τρία λεπτά οι αλλαγές, δύο στην αποβολή του Αναστασίου μας κάνουν έντεκα και όχι επτά, που αν τα παίξαμε και αυτά. Εκτός κι αν βιαζόταν ο άνθρωπος για να πάει να γιορτάσει το γεγονός ότι γίνεται διεθνής. Πριν το ματς ο Παναθηναϊκός δεν είχε κάποιο θέμα με τον Καλογερόπουλο, όμως ο εν λόγω διαιτητής είχε πολύ ευχάριστες αναμνήσεις σε αγώνες του Ολυμπιακού (φέτος με τη Βέροια, πέρσι με τον Βάις και τον ΠΑΟΚ). Δεν αφορούσαν την ομάδα μας, αλλά ας πούμε ότι σχετίζονταν...».

Για το τι εννοούσε ο κ. Αναστασίου ότι το πήρε το μήνυμα από την Τετάρτη: «Δεν είμαι στο μυαλό του κ. Αναστασίου για να ξέρω τι εννοούσε λέγοντας ότι το μήνυμα δόθηκε από την Τετάρτη. Αυτό που είδα ήταν μετά από τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Γιουβέντους, τον κύριο Μαρινάκη να λέει πως αυτόν τον ενδιαφέρει να κερδίσει τον Παναθηναϊκό. Ακούστηκε περίεργα αυτή η δήλωση…».

Απαντώντας στο αν πρέπει ο Παναθηναϊκός να διαμαρτύρεται επειδή δεν έπαιξε καλά, είπε: «Δεν λέει κάτι το ότι πρέπει ο Παναθηναϊκός να κάνει μεταγραφές ή ότι δεν έκανε φάσεις στο ματς. Ας άφηνε ο Καλογερόπουλος τον Ατζαγκούν να σουτάρει και θα βλέπαμε αν η μπάλα θα κατέληγε στα δίχτυα όπως πέρσι με τους Μπεργκ, Πράνιτς, Αμπέντ ή θα έφτανε η μπάλα στο ΣΕΦ. Πρώτοι εμείς ξέρουμε ότι η ομάδα δεν είναι πολύ καλά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να παίρνουμε στο γήπεδο αυτά που δικαιούμαστε. Ουδέποτε έχουμε κρύψει τις αδυναμίες μας. Δεν υπάρχει, όμως, κάποιος νόμος να απαγορεύει να πάρεις αυτά που πρέπει, αν δεν είσαι καλός. Ξενίζει να υπάρχουν πάντα τα ίδια θύματα…».

«Βέβαια όλα αυτά δεν μας προκαλούν καμία εντύπωση. Όταν συνεννοήσεις μεταξύ παραγόντων γίνονται από κινέζικα τηλέφωνα κι όταν υπάρχει φάκελος που αποτυπώνει πλήρως όλη αυτή τη διαφθορά. Είναι καθαρά θέμα βούλησης και πολιτικής να αλλάξουν όλα αυτά, διαφορετικά θα είμαστε στο ίδιο έργο θεατές. Ο Παναθηναϊκός καταγγέλλει όλες αυτές τις καταστάσεις, στοχοποιείται κιόλας -κυρίως ο κ. Αλαφούζος».

«Tέλος, για την πλάκα που είπε ο Κώστας Καραπαπάς για τα φέρετρα καταρχήν είναι αυτό που λέμε μην σου τύχει να το δεις έξω από το σπίτι σου, ακόμη και ως πλάκα. Αν βέβαια ήταν μόνο αυτό, δεν θα το συζητάγαμε και θα το αντιμετωπίζαμε με χιούμορ. Μιλάμε για μια σειρά από γεγονότα, που συνδέονται μεταξύ τους και δείχνουν μια αντίδραση απέναντι σε αυτόν που τους ενοχλεί με τις καταγγελίες του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x