Stoiximan Super League

Προχωρούν και ενισχύονται

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η ενίσχυση του Παναθηναϊκού τη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη, ύστερα από τη συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με τον Γιάννη Αναστασίου. Τι άλλο συζήτησαν οι δύο άνδρες.

Την επόμενη μέρα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό συναντήθηκαν ο Γιάννης Αλαφούζος με τον Γιάννη Αναστασίου, συζητώντας για όλα τα θέματα που αφορούν τον Παναθηναϊκό.

Όπως γράφει η SportDay, είναι δεδομένη η εμπιστοσύνη του προέδρου της «πράσινης» ΠΑΕ στο πρόσωπο του Έλληνα τεχνικού και η συνέχιση της συνεργασίας τους για τη νέα σεζόν, ενώ δεν αποκλείεται μέσα στη σεζόν να επεκταθεί.

Όσον αφορά το προχθεσινό παιχνίδι, ο κ. Αναστασίου παρουσιάστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας σε συνδυασμό και με την ισοπαλία στην Ολλανδία. «Τα παιδιά παρά το γεγονός ότι συνάντησαν πολλές αντίξοες συνθήκες ειδικά στο ντέρμπι ανταποκρίθηκαν και από εδώ και πέρα θα είμαστε καλύτεροι», είπε μεταξύ άλλων ο 42χρονος προπονητής.

Πλέον οι «πράσινοι» κοιτούν τις επόμενες υποχρεώσεις τους και τονίστηκε χαρακτηριστικά πως «βγαίνουμε πιο δυνατοί και πιο ενωμένοι μετά το ντέρμπι».

Παράλληλα, έγινε συζήτηση και για τις μεταγραφές του Γενάρη και πρέπει να θεωρείται δεδομένη η ενίσχυση της ομάδας και στις τρεις γραμμές με παίκτες ενδεκάδας. Μάλιστα, ήδη έχει αρχίσει ο προγραμματισμός για τη νέα περίοδο, έτσι ώστε ο Παναθηναϊκός με την ενίσχυση να είναι πιο δυνατός το 2015.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x