Stoiximan Super League

Φέστα: «Δίκαιο το αποτέλεσμα, χτίζουμε κάτι καλό φέτος»

Δίκαιο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα (1-1) στο Ιωνικός-Λαμία ο Τζιανλούκα Φέστα, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι.

Δίκαιο και σημαντικό χαρακτήρισε ο Τζιανλούκα Φέστα τον βαθμό (1-1) που πήρε η Λαμία στην έδρα του Ιωνικού. Μάλιστα, ο τεχνικός των Φθιωτών μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα ανέφερε ότι φέτος χτίζεται κάτι καλό στην ομάδα του.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε ο Τζιανλούκα Φέστα στη συνέντευξη Τύπου:

-το αρχικό του σχόλιο: «Πήραμε έναν πολύ σημαντικό βαθμό. Είχαμε μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσουμε τα τέρματά μας. Όμως και ο αντίπαλος δημιούργησε πολύ σημαντικές ευκαιρίες. Από την άποψη αυτή θεωρώ ότι ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Δεν κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι, αλλά είμαστε ευχαριστημένοι».

-το εάν πιστεύει ότι χάθηκε μια ευκαιρία για τη Λαμία, με βάση την εικόνα που είχε στο πρώτο ημίχρονο, προκειμένου να ανοίξει κι άλλο την απόσταση από την ουρά: «Από την άποψη αυτή, ναι, χάσαμε την ευκαιρία. Εάν είχε μπει το δεύτερο γκολ, θα είχαμε δει ένα διαφορετικό παιχνίδι. Όπως έχει συμβεί αρκετές φορές να χάσουμε σημαντικές ευκαιρίες. Αλλά είμαι ευχαριστημένος. Ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, κόντρα στον Παναθηναϊκό. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Χτίζουμε κάτι καλό φέτος».

-το κατά πόσο επηρέασε τη Λαμία η αλλαγή σχηματισμού του Ιωνικού σ' αυτό το παιχνίδι: «Δεν άλλαξε πάρα πολύ το πλάνο μας, μόνο κάποιες μικρές λεπτομέρειες. Είχαμε προετοιμαστεί για το ενδεχόμενο ο αντίπαλος να παίξει και με 3-5-2 και με το 4-2-3-1 που έπαιξε σήμερα. Είχαμε τον τρόπο να το αντιμετωπίσουμε, επίσης γνωρίζαμε πολύ καλά τα χαρακτηριστικά των παικτών. Όλη την εβδομάδα είχαμε προετοιμαστεί. Γνωρίζαμε ότι ο αντίπαλός μας έχει ποιότητα και λύσεις από τον πάγκο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x