Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Φέτος κανένας παίκτης δεν θα είναι πάνω από τον Παναθηναϊκό…»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, Τάσος Νικολογιάννης.

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού, ενόψει του αποψινού αγώνα με τον Ιωνικό στη Λεωφόρο για την πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος, μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά ο ρεπόρτερ μίλησε για την πιθανότητα να παίξει ο Βέρμπτιτς στη σημερινή αναμέτρηση: «Ο Βέρμπτιτς θα παίξει, αλλά όχι βασικός. Ο Γιοβάνοβιτς είναι απόλυτα δίκαιος και θα προτιμήσει τον Παλάσιος και τον Αϊτόρ, που ήταν από τους πρωταγωνιστές της περσινής πορείας της ομάδας. Ο Βέρμπτιτς θα παίξει κάποια στιγμή στο β’ ημίχρονο του αγώνα με τον Ιωνικό».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην πιθανή ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί το «τριφύλλι» απέναντι στην ομάδα της Νίκαιας.

«Υπάρχουν λύσεις από τον πάγκο, κάτι που δεν υπήρχε στα παιχνίδια με την Σλάβια Πράγας. Είναι μεγάλη η απουσία του Σένκεφελντ, κάτι που φαίνεται στις περισσότερες φορές που δεν αγωνίζεται. Είναι ένας καθοριστικός παίκτης και από τους καλύτερους αμυντικούς του πρωταθλήματος, καθώς οργανώνει και το παιχνίδι από πίσω και ξέρει πολύ καλά την ομάδα και βοηθάει τον Μάγκνουσον να προσαρμοστεί στην ομάδα», πρόσθεσε.

Τέλος, ο Τάσος Νικολογιάννης υπογράμμισε: «Ο κόσμος είναι η πρώτη φορά που έχει θετική διάθεση, αφού είδε την εξέλιξη της ομάδας και την κατάληξη της χρονιάς. Βλέπει τις μεταγραφές που γίνονται, οι καλύτερες βάσει ονομάτων τα τελευταία χρόνια, όπως ο Σπόραρ, ο Βέρμπιτς και ο Μάγκνουσον. Ο κόσμος βλέπει τη διάθεση που υπάρχει από τη διοίκηση και τον προπονητή, να χτιστεί κάτι καλύτερο από πέρυσι».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x