Stoiximan Super League

Παγκάκης: «Δουλεμένος καλά και με ποιοτικές προσθήκες ο Παναθηναϊκός»

Ο Νίκος Παγκάκης μίλησε για ποιο λόγο υπάρχει αισιοδοξία στον Παναθηναϊκό εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος σήμερα απέναντι στον Ιωνικό.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε τον Ιωνικό στην πρεμιέρα του στην Super League και ο Νίκος Παγκάκης μίλησε για την αισιοδοξία με την οποία αρχίζουν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα οι «πράσινοι».

«Ο Παναθηναϊκός είναι δουλεμένος πολύ και έχει κάνει πολύ ποιοτικές προσθήκες, στις οποίες θα προστεθούν ακόμη δύο. Ο Μπερνάρ έχει συμφωνήσει προφορικά, αλλά απομένει να τα βρει για την αποζημίωση με την ομάδα του για να υπογράψει», τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Θα πάει λογικά σε ένα 4-3-3. Ο Σάρλιγια είναι φαβορί για τη θέση του τραυματία Σένκεφελντ. Στο κέντρο θα δούμε Αλεξανδρόπουλο-Τσέριν μπροστά από Πέρεθ και στην επίθεση Αϊτόρ, Παλάσιος και Σπόραρ. Για τον Βέρμπιτς ακούγονται πάρα πολύ καλά λόγια στις προπονήσεις και θα τον δούμε σιγά-σιγά στην ενδεκάδα. Αναμένεται πολύς κόσμος στο γήπεδο, γιατί υπάρχει μια καλή αύρα γύρω από την ομάδα παρά τον αποκλεισμό από τη Σλάβια», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x