Stoiximan Super League

Φεύγει ο Παναγόπουλος από την Πλατεία!

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου αποτελεί ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, ο οποίος – σύμφωνα με πληροφορίες του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 – υπέβαλε την παραίτησή του.

Την παραίτησή του υπέβαλε ο Κωσταντίνος Παναγόπουλος στη διοίκηση του Πανιωνίου, όπως μετέδωσε πρώτος ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο 36χρονος προπονητής αποχωρεί από την ομάδα για προσωπικούς λόγους και δεν αποκλείεται μέσα στην ημέρα να προχωρήσει σε διευκρινιστική δήλωση για να εξηγήσει τους λόγους που προχώρησε στη συγκεκριμένη κίνηση.

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός τεχνικός είχε υποβάλει την παραίτησή του και πριν από λίγο καιρό, όμως κάποιοι άνθρωποι μέσα από τη διοίκηση είχαν καταφέρει να τον μεταπείσουν και να παραμείνει στο τιμόνι των «κυανόλευκων».

Ωστόσο, διάφορα προβλήματα που ξεπερνούν και τα οικονομικά, ανάγκασαν τον Παναγόπουλος να λάβει τη συγκεκριμένη απόφαση.

Πιθανότατα να υπήρχαν και προβλήματα συνεργασίας ανάμεσα στη διοίκηση και τον προπονητή, ο οποίος τα πήγε πολύ καλά και πλέον η διοίκηση βρίσκεται σε αναζήτηση άλλου τεχνικού μεσούσης της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x