Stoiximan Super League

Φιγκερόα: «Ευτυχισμένος με την υποδοχή»!

Ο Λουτσιάνο Φιγκερόρα αποθεώθηκε στο –φετινό- ντεμπούτο του με την φανέλα του Παναθηναϊκού κι αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για την υποδοχή, δεσμεύτηκε για περισσότερη δουλειά και επιτυχίες.

Την δική του προσωπική αποθέωση γνώρισε στην Λεωφόρο ο Λουτσιάνο Φιγκερόρα, στην επανεμφάνισή του με την φανέλα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Εργοτέλη.

Ο Αργεντινός επιθετικός εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος με την υποδοχή που του επιφύλασσε ο κόσμος του τριφυλλιού, ενώ έδωσε και το σύνθημα για το μέλλον.

Σκληρή δουλειά, μεγάλη βελτίωση και νίκες, ούτως ώστε το τριφύλλι να πετύχει τους στόχους του στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Πρώτο παιχνίδι φέτος με τη φανέλα του Παναθηναϊκού... Με τι συναισθήματα φεύγεις από το γήπεδο;

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα. Και πραγματικά ευτυχισμένος για την υποδοχή που με επιφύλαξε ο κόσμος. Δεν μπορούσα να το πιστέψω και είμαι ευγνώμων για όσα έκαναν. Εδώ και τρεις μήνες δεν είχα παίξει σε επίσημο παιχνίδι, ενώ έχω μόλις μία εβδομάδα εντατικών προπονήσεων με τον Παναθηναϊκό. Μου είχε λείψει αυτή η αίσθηση, πιστεύω για πρώτο ματς πήγε πολύ καλά και σιγά σιγά θα βελτιώνομαι όλο και περισσότερο».

Έχεις ζήσει τους νέους συμπαίκτες σου στις προπονήσεις, αλλά αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι από... μέσα. Τι εντυπώσεις σου άφησε η ομάδα;

«Είδα πως είμαστε μια ομάδα με χαρακτήρα. Και μια ομάδα που έχει τεράστια περιθώρια βελτίωσης. Είμαι σίγουρος από όσα έχω δει στις προπονήσεις και στους τελευταίους αγώνες πως όσο περνάνε τα παιχνίδια θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Αυτές οι νίκες είναι πολύ σημαντικές για την αυτοπεποίθηση της ομάδας, αλλά και του κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά. Μας κάνουν χαρούμενους αυτές οι νίκες και θα συνεχίσουμε ώστε με σκληρή δουλειά να πετύχουμε πολλές ακόμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x