Stoiximan Super League

«Παναθηναϊκός είμαστε, πάμε για τη νίκη»

Μόνο τη νίκη έχουν στο μυαλό τους οι παίκτες του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Αστέρα, σύμφωνα με τον Διαμαντή Χουχούμη. «Από τους καλύτερους τεχνικούς ο Αναστασίου», πρόσθεσε.

Δύναμη για τη δύσκολη συνέχεια δίνουν στον Παναθηναϊκό οι δύο σερί νίκες κόντρα σε ΟΦΗ και Εργοτέλη, όπως τόνισε ο Διαμαντής Χουχούμης.

Ο αριστερός μπακ του τριφυλλιού είπε το... δεδομένο, ότι δηλαδή κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, η ομάδα του θα παλέψει για τους τρεις βαθμούς και μόνο.

Επιπλέον, υπογράμμισε πως ο Γιάννης Αναστασίου είναι από τους καλύτερους τεχνικούς, αφού είναι πολύ προσιτός σε όλους τους παίκτες, ενώ για τους προσωπικούς του στόχους εμφανίστηκε έτοιμος να αρπάξεις από τα μαλλιά τις ευκαιρίες που θα του δοθούν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για τη θετική εμφάνιση των Πράσινων στον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Εργοτέλη:

«Παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο κατά την άποψη μου. Μας δίνουν δύναμη οι νίκες επί του ΟΦΗ και του Εργοτέλη και πηγαίνουμε για να συνεχίσουμε το σερί στο παιχνίδι με τον Αστέρα. Η εικόνα ήταν πολύ καλή και φαίνεται ότι σιγά σιγά βγαίνει η δουλειά που γίνεται στην προπόνηση. Πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε ακόμα καλύτερα».

Για το αν αισθάνεται ότι η ομάδα σταδιακά βρίσκει τα «πατήματα» της:

«Βγαίνει η δουλειά που κάνουμε στο γήπεδο, γιατί στην αρχή ήμασταν κάπως μουδιασμένοι και λίγο άτυχοι και δεν έβγαιναν τα πράγματα όπως θέλαμε. Τώρα σταδιακά ελπίζω πως θα πάνε τα πράγματα όπως θέλουμε».

Για την εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης:

«Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Ο Αστέρας έχει πολύ καλή ομάδα και το έδειξε και πέρυσι. Έρχεται μετά από μια νίκη στο πρωτάθλημα και μια ισοπαλία στο Κύπελλο. Θα έρθει για ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά είμαστε Παναθηναϊκός και πηγαίνουμε μόνο για τη νίκη».

Για τον Αστέρα Τρίπολης:

«Είναι μια ομάδα που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο, θα αγωνιστεί πιο ανοικτά και θα βρίσκουμε περισσότερους χώρους για να παίξουμε το παιχνίδι μας. Οπότε θα παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο και εμείς και θα το ευχαριστηθούν οι οπαδοί και των δύο ομάδων».

Για τα κενά διαστήματα που υπάρχουν στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού:

«Πρέπει να βελτιώσουμε αυτά τα κενά που υπάρχουν και αν πηγαίνουμε συγκεντρωμένοι 100% - όπως πηγαίνουμε και στα περισσότερα παιχνίδια- δεν θα έχουμε πρόβλημα και θα έρθει η νίκη».

Για το αν υπάρχει βάρος και πίεση στους νέους παίκτες του Τριφυλλιού:

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει βάρος... Το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό, το τεχνικό επιτελείο μας βοηθά, δεν υπάρχει κανένα άγχος, ενώ ο κόσμος είναι δίπλα μας και μας βοηθάει. Οπότε, όλα είναι εντάξει φέτος».

Για τους στόχους της ομάδας:

«Θα κάνουμε μια καλή πορεία και μέσα από τα ματς θα δούμε πως θα πάμε στη σεζόν».

Για την παρουσία του στην ομάδα και τους προσωπικούς τους στόχους:

«Πρώτα απ' όλα θέλω να πηγαίνει καλά η ομάδα. Στην συνέχεια στόχος μου είναι να καθιερωθώ και όταν μου δοθεί μια ευκαιρία, να την αρπάξω από τα μαλλιά».

Για τον Γιάννη Αναστασίου:

«Ο κόουτς μας βοηθά πάρα πολύ, μας μιλάει συνέχεια και μας ανεβάζει το ηθικό. Πιστεύω ότι είναι από τους καλύτερους προπονητές που έχουμε δουλέψει, αλλά και γενικότερα στα ελληνικά γήπεδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x