Stoiximan Super League

Φουλ προβλήματα ενόψει Παναθηναϊκού

Γεμάτο ήταν και πάλι το ιατρικό δελτίο στον ΠΑΟΚ, δύο ημέρες πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό. Αγωνία για Αθανασιάδη, Μακ. Δεν παίζει ο Τζιόλης.

Με πολλά προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ματς της Κυριακής κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League. Ο Γιώργος Γεωργιάδης είδε έξι ποδοσφαιριστές του να μην ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και υπάρχει μεγάλη αγωνία για τους Αθανασιάδη, Μακ.

Ο Έλληνας φορ, ο οποίος πρόλαβε να παίξει την Τετάρτη περίπου 20 λεπτά κόντρα στους «πράσινους», καθώς χτύπησε στη μέση. Δύσκολα θα ενισχύσει την ομάδα του μεθαύριο, καθώς συνεχίζονται οι πόνοι, ενώ έχει και ενοχλήσεις στην περιοχή των προσαγωγών.

Λίγο πιο ενθαρρυντική η κατάσταση του Σλοβάκου εξτρέμ. Έχει και αυτός ενοχλήσεις στη μέση. Την Παρασκευή έμεινε στο γυμναστήριο και αναμένεται να προπονηθεί το Σάββατο (30/05) όπου θα ξεκαθαρίσει αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί. Πάνω-κάτω ίδια είναι τα δεδομένα και για τον Στέλιο Πόζογλου, που παίρνει αρκετό χρόνο συμμετοχής επί Γεωργιάδη. Τα αποτελέσματα της μαγνητικής ήταν καθαρά, ωστόσο ο παίκτης πονάει στον λαγονοψοϊτη και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη.

Ο Ρικάρντο Κόστα προπονήθηκε, αν και έχει πρόβλημα στο ισχίο και λογικά θα είναι στην αποστολή. Ο Παναγιώτης Γλύκος έκανε αποθεραπεία με ποδήλατο, ο Τζιόλης που έτσι κι αλλιώς είναι τιμωρημένος έκανε θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στο πέλμα. Ατομικό λόγω ενοχλήσεων στο εγχειρισμένο του.

Ο 42χρονος τεχνικός χώρισε την Παρασκευή σε δύο γκρουπ. Αποφόρτιση έκαναν όσοι έπαιξαν κόντρα στον Παναθηναϊκό (τρέξιμο και ασκήσεις στο γυμναστήριο), ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν στην στην κυκλοφορία της μπάλας και το transition game με παιχνίδια κατοχής σε μικρό χώρο.

Ο ΠΑΟΚ το Σάββατο θα προπονηθεί στις 12:00 στο γήπεδο της Τούμπας και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x