Stoiximan Super League

Φουστέρ: «Κι άλλη χαρά στον κόσμο μας την Τρίτη»

Πεπεισμένος πως ο Ολυμπιακός μπορεί να προσφέρει μια ακόμη μεγάλη χαρά στον κόσμο του την Τρίτη -μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού- εμφανίστηκε ο Νταβίντ Φουστέρ.

Απόλυτα ικανοποιημένος για τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού (1-0) και βέβαιος ότι ο Ολυμπιακός δεν θα μείνει σε αυτή, δήλωσε ο Νταβίντ Φουστέρ.

Μιλώντας στη NOVA, ο Ισπανός παραδέχθηκε πως οι «ερυθρόλευκοι» συνάντησαν δυσκολίες, αλλά τόνισε πως το μυαλό τους είναι πλέον μονάχα στο παιχνίδι της Τρίτης για το Champions League.

«Ήταν μια δύσκολη και σημαντική νίκη η σημερινή. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολη η ατμόσφαιρα που θα συναντήσουμε, αλλά πήραμε το αποτέλεσμα που θέλουμε και τώρα μπορούμε να κοιτάξουμε και τα επόμενα δύσκολα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας», είπε αρχικά ο Φουστέρ.

Αφού τόνισε λοιπόν ότι φέτος θεωρεί αρκετά καλή την προσωπική του απόδοση και στάθηκε στην καλή συνεργασία του με τον Μήτρογλου (απ’ την οποία προέκυψε και σήμερα το γκολ), τόνισε ότι η κούραση δεν μπορεί ν’ αποτελέσει εμπόδιο ενόψει Μπενφίκα:

«Ενέργεια γι’ αυτά τα παιχνίδια βρίσκεις πάντα. Ήταν δύσκολο και πολύ κουραστικό το σημερινό ματς, αλλά νομίζω ότι θα είμαστε απολύτως έτοιμοι την Τρίτη να δώσουμε μια ακόμα μεγάλη χαρά στον κόσμο μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x