Stoiximan Super League

Γαβαλάς: «Ο απολογισμός για Αταλάντα-Βόλο και ο Βαλμπουενά»

Η ανάρτηση του Νίκου Γαβαλά για τα ματς του Ολυμπιακού με Αταλάντα και Βόλο, αλλά και η αποθέωση του Ματιέ Βαλμπουενά.

Η Αταλάντα, ο Βόλος και ο Ματιέ Βαλμπουνεά. Ο Νίκος Γαβαλάς αναφέρθηκε στο απαιτητικό πενθήμερο του Ολυμπιακού, αλλά και στον Γάλλο άσο, ο οποίος χάρισε τη νίκη στους Πειραιώτες στο Πανθεσσαλικό με το γκολ το οποίο σημείωσε στο 81ο λεπτό.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός
«Ένα πενθήμερο πολύ απαιτητικό με ταξίδια σε Μπέργκαμο και Μαγνησία κλείνει, με «απολογισμό» κάτι παραπάνω από τρεις βαθμούς στο Βόλο. Προηγήθηκε ένας αγώνας υψηλότατων απαιτήσεων κόντρα στην Αταλάντα. Και ακολούθησε ένα ακόμη ματς στη Μαγνησία, χωρίς να υπάρχει χρόνος για ξεκούραση.

Συνεχίζουμε με εφόδια την εργατικότητα, την πίστη στις ικανότητες και την ποιότητα της ομάδας μας. Με συνέπεια στην αλληλεγγύη, καθώς κανείς δεν βάζει το εγώ πάνω από το σύνολο. Τρανό παράδειγμα ο Ματιέ που πέρασε ως αλλαγή στο Βόλο για να βάλει τη σφραγίδα του.
Με τα ίδια συστατικά θα προετοιμαστούμε για τη βραδιά της Πέμπτης. Αντλώντας ξανά ώθηση από την εξέδρα, η αύρα της οποίας τόσο πολύ μας έλειψε στο Καραϊσκάκη.

Τα νέα από το Ηράκλειο της Κρήτης, γέμισαν με «διπλή» χαρά όλους μας στο Βόλο. Η οικογένεια του Ολυμπιακού πορεύεται συσπειρωμένη και υπερήφανη
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x