Stoiximan Super League

«Χαμηλά η μπάλα», το μήνυμα Μαρτίνς μετά το +11

Τη διαφορά από τον δεύτερο ΠΑΟΚ αύξησε ο Ολυμπιακός μετά την ολοκλήρωση της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, όμως ο Πέντρο Μαρτίνς φρόντισε αμέσως να… επαναφέρει την τάξη στους «ερυθρόλευκους».

Κερδισμένος της 24ης αγωνιστικής ήταν ο Ολυμπιακός, ο οποίος μετά τη νίκη του στο Βόλο και το 0-0 στο Άρης-ΠΑΟΚ αυξήθηκε στους 11 βαθμούς η διαφορά από τον δεύτερο «Δικέφαλο του Βορρά».

Ωστόσο, ο Πέντρο Μαρτίνς κατά την επιστροφή των Πειραιωτών από τη Θεσσαλονίκη φρόντισε να ρίξει τους τόνους στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θεωρεί ότι η ομάδα του έχει αρκετό δρόμο ακόμα για να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αφού απομένουν δύο αγωνιστικές για τη λήξη της κανονικής διάρκειας και υπάρχουν δέκα ματς για τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Παράλληλα, ο Μαρτίνς δεν ήθελε να υπάρξει πανηγυρικό κλίμα στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, καθώς ακολουθεί η κρίσιμη ρεβάνς με την Αταλάντα στο Καραϊσκάκη για τα πλέι οφ της νοκ άουτ φάσης του Europa League.

Πρόκειται για τον πρώτο μεγάλο «τελικό» που έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός και ο 51χρονος τεχνικός θέλει να αποφύγει να υπάρξουν κρούσματα μη συγκέντρωσης στα αποδυτήρια ενόψει ενός τόσο σημαντικού αγώνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x