Stoiximan Super League

Γαλανόπουλος: «Από έλλειψη συγκέντρωσης το γκολ που δεχθήκαμε - Κρατάμε τα θετικά στοιχεία»

Ο Κώστας Γαλανόπουλος μίλησε για τη φιλική ήττα της ΑΕΚ από τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, λέγοντας πως το γκολ προήλθε από έλλειψη συγκέντρωσης, ενώ θέλησε να κρατήσει χαμηλά τους τόνους.

Δηλώσεις για τη φιλική ήττα της ΑΕΚ από τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ παραχώρησε ο Κώστας Γαλανόπουλος.

Ο Έλληνας μέσος, ο οποίος ήταν εκ των κορυφαίων στη σημερινή αναμέτρηση για τους «κιτρινόμαυρους», τόνισε πως η ομάδα του δέχθηκε γκολ από έλλειψη συγκέντρωσης, ενώ ανάφερε πως είναι πολύ νωρίς ακόμη στη σεζόν, προσθέτοντας πως θα κρατήσει τα θετικά στοιχεία.

«Είναι λογικό στο πρώτο παιχνίδι να υπάρχει ένα… μπούκωμα και μία κούραση. Είχαμε ένα τακτικό πλάνο, να πιέσουμε τον αντίπαλο. Δεν είχαμε ακριβώς την ίδια ενέργεια. Αλλά εντάξει, χτίζουμε από το μηδέν και προχωράμε.

Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού στο πρώτο ημίχρονο, την κυριαρχία και τις ευκαιρίες. Δεχθήκαμε ένα γκολ από στημένη φάση. Εντάξει είναι νωρίς, δεν έχουν δουλευτεί όλα ακόμα. Ήταν ένα δικό μας λάθος. Καθαρά από άποψη συγκέντρωσης δεχθήκαμε το γκολ. Κρατάμε τα θετικά στοιχεία.

Έχω περάσει από πάρα πολλά στάδια δεν μ’ αρέσει να λέω μεγάλα λόγια. Νιώθω καλά, είμαι, πάμε βήμα – βήμα και από εκεί πέρα όπου βγει»,
ήταν τα λόγια του Γαλανόπουλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x