Stoiximan Super League

Γερεμέγεφ: «Να πάω στο επόμενο επίπεδο με τον Παναθηναϊκό»

Αποφασισμένος ν’ αρπάξει την ευκαιρία και ν’ αλλάξει επίπεδο με τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ.

Ιδανικό χαρακτήρισε το timing της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ.

Μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του από το «τριφύλλι» και του δανεισμού του ως το καλοκαίρι στον Λεβαδειακό, ο πρώτος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος στη Σουηδία (με 22 γκολ σε 27 αγώνες) δήλωσε έτοιμος για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

«Ήταν μια ιδιαίτερη κατάσταση αυτό το καλοκαίρι, αλλά είμαι χαρούμενος που έμεινα και που η ομάδα μπόρεσε να το πάει μέχρι το τέλος και να κερδίσει το πολυ-αναμενόμενο πρωτάθλημα.

Τώρα νιώθω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνω το επόμενο βήμα. Και ανυπομονώ να μου δοθεί η ευκαιρία να πάω στο επόμενο επίπεδο στον Παναθηναϊκό»
, σημείωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Χάκεν.

Εκεί φιλοξενήθηκαν και δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή του συλλόγου, Μάρτιν Έρικσον, ο οποίος τόνισε από την πλευρά του:

«Κάναμε μια επιλογή κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού να κρατήσουμε τον Άλεξ για να μας δώσει την ευκαιρία να πάμε για το πρωτάθλημα, γνωρίζοντας ότι η οικονομική προοπτική μίας πώλησής του θα ήταν σημαντικά μεγαλύτερη κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού απ’ όσο σήμερα. Ο Άλεξ έκανε μια απίστευτη σεζόν στην ομάδα και του ευχόμαστε καλή τύχη στη νέα του περιπέτεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x