Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Με Κλεϊνχέισλερ κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός - Αυτή θα είναι η 11άδα»

Ο Τάσος Νικολογιάννης σημείωσε στον bwinΣΠΟΡ FM ότι ο Λάζλο Κλεϊνχέισλερ θα κάνει ντεμπούτο απέναντι στον ΠΑΟΚ και αναφέρθηκε στο πλάνο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού.

Πρεμιέρα θα κάνει ο Λάζλο Κλεϊνχέισλερ στο επικείμενο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, όπως σημείωσε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, καταγράφοντας τα δεδομένα για την κατάσταση του Ούγγρου άσου.

«Θα είναι η πρώτη συμμετοχή του Κλεϊνχέισλερ στην αποστολή του Παναθηναϊκού. Προπονήθηκε σήμερα, θα πάρει χρόνο συμμετοχής στην διάρκεια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, πόσο δεν ξέρω ακόμα. Αν δει ότι είμαι καλά, μπορεί να τον βάλει και στην Τρίπολη ο Γιοβάνοβιτς. Θα τον φέρει πιθανότατα ως μια λύση από τον πάγκο, θα λείπει και ο Κουρμπέλης, που είναι τιμωρημένος και μπορεί να βοηθήσει ο Ούγγρος. Παίζει και εξτρέμ και χαφ, για όποιον δεν τον έχει δει, ενώ έχει και το γκολ», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού αναφέρθηκε στην 11άδα των «πράσινων», που θα ξεκινήσει απέναντι στον «δικέφαλο του Βορρά» και την οποία θα απαρτίζουν οι Μπρινιόλι, Κώτσιρας ή Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Τσέρι, Μπερνάρ, Παλάσιος, Βέρμπιτς και Σπόραρ.

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης έκανε ειδική μνεία στο πρόβλημα του Παναθηναϊκού στο γκολ, στον δεύτερο γύρο, καθώς πετυχαίνει μόνο ένα ή κανένα τέρμα αλλά σε κάθε παιχνίδι έχει κι από ένα δοκάρι.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x