Stoiximan Super League

Γεωργουλόπουλος: «Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανήκει στην Super League, πληρώσαμε όλα τα λάθη μας»

Ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος τόνισε πως τίποτα δεν πήγε καλά για τον ΠΑΣ Γιάννινα και δεσμεύτηκε ότι θα γίνει προσπάθεια να επιστρέψει η ομάδα εκεί όπου ανήκει, στηριζόμενη σε δικά της παιδιά.

Για δύσκολη στιγμή έκανε λόγο ο υπηρεσιακός προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Γεωργουλόπουλος, με αφορμή τον υποβιβασμό στην Super League 2.

Με τον Έλληνα τεχνικό να υπόσχεται ότι οι Γιαννιώτες θα τα δώσουν όλα προκειμένου να επιστρέψουν άμεσα εκεί που ανήκουν, στην Super League τη νέα σεζόν.

«Είναι μία δύσκολη στιγμή για την ομάδα μας, είμαστε στεναχωρημένοι για τον υποβιβασμό. Πρέπει ο καθένας να αναλογιστεί τις ευθύνες του και να προσπαθήσουμε την επόμενη σεζόν να επιστρέψουμε εκεί που ανήκουμε. Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανήκει στην Super League, όλη η Ελλάδα είναι στεναχωρημένη γι' αυτό αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα και πρέπει να την αντιμετωπίσουμε», ανέφερε στην κάμερα της Nova μετά το 1-1 με τον Βόλο.

Και πρόσθεσε: «Υπήρξαν πολλά ματς που μπορούσαμε να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα, δυστυχώς πληρώσαμε όλα τα λάθη μας. Δεν πήγε τίποτα καλά για εμάς φέτος, εμείς θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να γυρίσουμε το κλίμα. Προσπαθούμε να φτιάξουμε μία βάση με παιδιά δικά μας, που έχουν γαλουχηθεί με τον ΠΑΣ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x