Stoiximan Super League

Αλαφούζος: Ωραίες οι πρωθυπουργικές ενέργειες με UEFA, αλλά δεν αντιμετωπίζουν διαφθορά και αλητεία!

Ο Γιάννης Αλαφούζος σχολίασε την παρέμβαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος μίλησε με τον Τσέφεριν ζητώντας του να μεσολαβήσει για την «επιλογή» διαιτητών από το «πάνω ράφι».

Ο Γιάννης Αλαφούζος πήρε θέση με τιτίβισμα στον προσωπικό του λογαριασμό για την ενέργεια του Κυριάκου Μητσοτάκη να καλέσει τον Τσέφεριν, ζητώντας του να μεσολαβήσει για την επιλογή διαιτητών από το «πάνω ράφι».

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σχολίασε με δεικτικό τρόπο πως αυτές οι κινήσεις είναι ωραίες αλλά δεν δίνουν λύση στην αντιμετώπιση της διαφθοράς και αλητείας στο ελληνικό ποδόσφαιρο

«Ωραίες οι πρωθυπουργικές ενέργειες με UEFA , αλλά δεν αντιμετωπίζουν την διαφθορά και την αλητεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο …», έγραψε το αφεντικό των «πράσινων».



Θυμίζουμε πως το πρωί είχε γίνει γνωστό πως ο πρωθυπουργός είχε έρθει σε επικοινωνία με τον πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, μεταφέροντας του το κλίμα και το μέγεθος του προβλήματος σχετικά με τη διαιτησία επισημαίνοντας του τον κίνδυνο «να τιναχθεί στον αέρα» το πρωτάθλημα.

Κάτι που είχε επιβεβαιώσει και με τοποθέτησή του στη συνέχεια ο Γιάννης Οικονόμου. «Ο Πρωθυπουργός είχε επικοινωνία με τον πρόεδρο της UEFA. Στη χώρα μας διεξάγεται ένα πρωτάθλημα που είναι ένα από τα πιο ανταγωνιστικά των τελευταίων ετών και νομίζω ότι όλοι θέλουμε οι παράγοντες του ποδοσφαίρου και προφανώς και η διαιτησία να συμβάλλει έτσι ώστε να κυλήσουν οι επόμενες αγωνιστικές με διαφάνεια», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x