Stoiximan Super League

Οικονόμου για τηλεφώνημα Μητσοτάκη σε Τσέφεριν: «Ισχύει, να κυλήσουν όλα με διαφάνεια»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιβεβαίωσε πως υπήρχε επικοινωνία του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Τσέφεριν για το θέμα της διαιτησίας.

Την πληροφορία - δημοσίευμα ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν για το θέμα της διαιτησίας ζητώντας του να μεσολαβήσει για τη διαιτησία και τον ερχομό ελίτ διαιτητών στα ματς των πλέι-οφ επιβεβαίωσε ο Γιάννης Οικονόμου. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας στην σημερινή ενημέρωση των δημοσιογράφων ανέφερε…

«Ο Πρωθυπουργός είχε επικοινωνία με τον πρόεδρο της UEFA. Στη χώρα μας διεξάγεται ένα πρωτάθλημα που είναι ένα από τα πιο ανταγωνιστικά των τελευταίων ετών και νομίζω ότι όλοι θέλουμε οι παράγοντες του ποδοσφαίρου και προφανώς και η διαιτησία να συμβάλλει έτσι ώστε να κυλήσουν οι επόμενες αγωνιστικές με διαφάνεια. Να συμβάλλουν όλοι έτσι ώστε το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα να ολοκληρωθεί και να τελειώσει με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες και με διαιτησίες υψηλού επιπέδου, που δεν αμφισβητείται το κύρος τους και η αποτελεσματικότητά τους», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x