Stoiximan Super League

Γιδόπουλος στον ΣΠΟΡ FM: «Όταν έφτιαχνα ένα μαγαζί, δεν έβαζα να τραγουδήσει τον Ταμπάκη»

Απολαυστικός ο Στράτος Γιδόπουλος στον ΣΠΟΡ FM. Θυμήθηκε στιγμές από την παρουσία του στην ΑΕΚ και έκανε την προτροπή του για την Αγια-Σοφιά με έναν παραλληλισμό με τα μαγαζιά που άνοιγε εκείνος.

Στιγμές σημαντικές από το παρελθόν της ΑΕΚ θυμήθηκε ο Στράτος Γιδόπουλος μιλώντας στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης σε συνέντευξη του στον Δημήτρη Τσακίρη εξιστόρησε το πώς ανέλαβε τα ηνία της ομάδας, ποιο ήταν το πρώτο του μέλημα για να την «ανεβάσει» επίπεδο, τις σχέσεις του με τους οργανωμένους οπαδούς ενώ μίλησε και για το νέο γήπεδο της.

Σχετικά με την Αγια-Σοφιά δήλωσε πεπεισμένος ότι η ανέγερσή της θα ανεβάσει την ομάδα τουλάχιστον κατά 30% κάνοντας και έναν παραλληλισμό-προτροπή για την νυν διοίκηση της Ένωσης.

«Και με το γήπεδο τώρα, μόλις μπούμε μέσα θα είναι μια έδρα δυνατή που θα μας δώσει μια ώθηση τουλάχιστον 30%. Βεβαίως, εγώ όταν έφτιαχνα ένα μαγαζί και έκανα έξοδα τεράστια για να φτιάξω ένα καλό μαγαζί, δεν έβαζα μέσα να τραγουδήσει εκείνος με την παράξενη φωνή που τον είχε η Πάνια (σς Ταμπάκη). Έβαζα νούμερο 1 όνομα».

Ακούστε την συνέντευξη...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x