Stoiximan Super League

Γιοβάνοβιτς: «Ο άναρχος ρυθμός του ματς μάς έκανε να χάσουμε τον έλεγχο»

Στον άναρχο ρυθμό του ματς στάθηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ:

«Είναι δύσκολο να βρεις δικαιολογίες για απόψε. Δε μου άρεσε που απογοητεύσαμε τους φιλάθλους. Ίσως να μπορούσε να είχε διαφορετική έκβαση το ματς, είχαμε και οι δύο ομάδες φάσεις και θα μπορούσαμε κι εμείς να έχουμε σκοράρει. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να βάλει γκολ και στην αρχή και προς το τέλος με το πέναλτι και αυτός ήταν ο λόγος που έφυγε νικητής».





Σχετικά με το τι λείπει στον ΠΑΟ για να κάνει το βήμα παραπάνω σε τέτοια ματς: Όταν ήταν το παιχνίδι ισόπαλο θα μπορούσαμε να είχαμε ελέγξει τη ροή του. Ίσως και λόγω της ατμόσφαιρας, πήγαμε σε έναν ρυθμό πιο ανεξέλεγκτο. Θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει την εξέλιξη που ήρθε και να πηγαίναμε περισσότερο σε παιχνίδι κατοχής. Είχαμε διάθεση να κερδίσουμε και βιαστήκαμε. Έτσι δημιουργήθηκε ένα άναρχο παιχνίδι και δε θέλαμε κάτι τέτοιο. Αν δεν έπαιρνε αυτή την τροπή το ματς, σκοπεύαμε να περάσουμε μέσους μέσα και να ελέγξουν τον ρυθμό.





Αλλά και για το πώς σκοπεύει να διαχειριστεί τη «γκρίνια» που έχει δημιουργηθεί: Είναι απόλυτα φυσιολογική αυτή η αντίδραση μετά και το σημερινό αποτέλεσμα. Είναι λογικό να υπάρχει αμφισβήτηση, αλλά αυτό είναι μέρος της δουλειάς μας και του αθλήματος. Μας πληγώνει που απογοητεύσαμε τους φιλάθλους που ήρθαν στο γήπεδο και δημιούργησαν αυτή τη φανταστική ατμόσφαιρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x