Stoiximan Super League

Γιοβάνοβιτς: «Δεν κάναμε καλό παιχνίδι, πρέπει να πιέζουμε τον εαυτό μας περισσότερο»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δήλωσε χαρούμενος για την προσπάθεια του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά δεν φάνηκε ικανοποιημένος από τη γενικότερη εικόνα της ομάδας.

Δεν έμεινε ικανοποιημένος από τη συγκέντρωση του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, τονίζοντας πως η ομάδα του δεν έκανε καλό παιχνίδι.

«Ήταν σημαντικό που καταφέραμε να σκοράρουμε στην τελευταία φάση του παιχνιδιού και να πάρουμε την ισοπαλία. Ήταν ένα παιχνίδι όπως το περιμέναμε, ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλή ομάδα», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Υπάρχουν πολλά παιχνίδια μέχρι το τέλος, μια ομάδα που θέλει να κρατήσει ψηλά το επίπεδο της πρέπει να είναι στα όριά της σε κάθε ματς. Φάνηκε και σήμερα, στη διάρκεια του ματς, δεν κάναμε καλό παιχνίδι, δεν μπορούσαμε να αναπτύξουμε τον ρυθμό και να κυκλοφορήσουμε καλά, δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι. Μέχρι το τέλος θα υπάρχουν πολλά τέτοιου είδους παιχνίδια.

Δεν πρέπει σε κανένα παιχνίδι η απόδοσή μας να είναι όπως σήμερα. Πρέπει να πιέζουμε τον εαυτό μας για κάτι περισσότερο. Είμαι χαρούμενος που προσπαθούμε μέχρι το τέλος. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και πολύ δύσκολο
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x