Stoiximan Super League

Γιοβάνοβιτς: «Δεν υπάρχουν πολλά που να μου άρεσαν, πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς εμφανίστηκε προβληματισμένος μετά την ισοπαλία του Παναθηναϊκού στο φιλικό με τον Βόλο.

Στον ρυθμό που λείπει από τον Παναθηναϊκό, ώστε να ανεβάσει την απόδοσή του στο δημιουργικό σκέλος αναφέρθηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, στις δηλώσεις του μετά την ισοπαλία στο φιλικό με τον Βόλο.

«Μπορεί να μην έχει μεγάλη σημασία σήμερα, αλλά σίγουρα το αποτέλεσμα είναι σημαντικό και ο καθένας προσπαθεί να κερδίσει. Δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που να μου άρεσαν. Λίγο ότι ήταν το πρώτο παιχνίδι εδώ λίγο ότι ο αντίπαλος έπαιξε κλειστά, δεν είχαμε ρυθμό στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και ιδιαίτερα καλές φάσεις. Ο Βόλος κατάφερε να έχει 3-4 καλές ευκαιρίες που στα προηγούμενα ματς δεν είχαμε δει. Δεν ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι, ίσως επειδή δεν μπορούσαμε να παράξουμε εμείς φάσεις, δημιουργήσαμε προβλήματα στον εαυτό μας. Πρέπει να αντιληφθούμε ότι πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας και με μεγαλύτερη διάθεση, επειδή ακολουθούν και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια», ανέφερε στις δηλώσεις του στην Cosmote TV.

Για το ότι δεν σκόραρε ο Παναθηναϊκός ανέφερε: «Σαν ομάδα κατανοούμε ότι μπορεί και πρέπει να κάνουμε περισσότερα πράγματα στο δημιουργικό κομμάτι. Δεν είναι θέμα μόνο ενός παίκτη, αλλά της δουλειάς που κάνει όλη η ομάδα. Ακόμα είμαστε αργοί σε ανάπτυξη και αυτό δημιουργεί θέματα στο δημιουργικό, είμαστε απέναντι σε πολύ οργανωμένες άμυνες. Δεν είναι τωρινό, είναι θέμα που συνήθως παρουσιάζεται στο ποδόσφαιρο και χρήζει καθημερινής δουλειάς και προσπάθειας. Μπορεί να έρθει το γκολ, αλλά το θέμα είναι ο ρυθμός που πρέπει να έχουμε για να δημιουργήσουμε. Δεν είμαστε στον βαθμό που θα ήθελα στον ρυθμό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x