Stoiximan Super League

Γιοβάνοβιτς: «Είναι απίστευτος ο τρόπος που χάνουμε τα ματς»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν μπορεί να πιστέψει τον τρόπο με τον οποίο έχασε ο Παναθηναϊκός από τον Παναιτωλικό.

Απογοητευμένος λόγω του τρόπου που έχασε ο Παναθηναϊκός από τον Παναιτωλικό εμφανίστηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην τοποθέτησή μετά το φινάλε στο Αγρίνιο (1-0).

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι σε ένα ωραίο στάδιο με καλή ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα. Χάσαμε ένα παιχνίδι, όπως ουσιαστικά χάνουμε τα περισσότερα παιχνίδια έως τώρα στο πρωτάθλημα. Είχαμε τον απόλυτο έλεγχο. Δεν ήταν και κακό το παιχνίδι που κάναμε. Είχαμε αρκετές προϋποθέσεις να δημιουργήσουμε τις φάσεις, δεν τις κάναμε. Το γκολ άλλαξε τις ισορροπίες σε ότι αφορά την ηρεμία που μπορεί να έχουμε στο παιχνίδι, αλλά και πάλι σε σχέση με το πόσες φορές, φτάσαμε στην περιοχή του αντιπάλου δεν είχε τις φάσεις, αν εξαιρέσουμε το πέναλτι του Καρλίτος, που θα μας βοηθούσαν για να αλλάξει η εικόνα ή το αποτέλεσμα του αγώνα. Γενικώς, απογοητευόμαστε μόνοι μας, ο τρόπος που χάνουμε τα παιχνίδια είναι απίστευτος», ανέφερε στην Cosmote TV.

«Θα πρέπει να υπάρχει περισσότερη συνεργασία των παικτών μας, αυτό μας έλειψε σήμερα. Φτάναμε έξω από την περιοχή του αντιπάλου, αλλά οι προσπάθειες για να παίξουμε συνδυαστικό ποδόσφαιρο, δεν είναι σε αυτόν τον βαθμό καλές για να κάνουμε το γκολ. Ο Παναιτωλικός πάλεψε πολύ στο δεύτερο ημίχρονο, προσπαθούσε πολύ να καλύψει τους χώρους. Ήταν μια ομάδα που πάλεψε πολύ στο γήπεδο. Ωστόσο, θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερη ψυχραιμία», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x