Stoiximan Super League

Γιοβάνοβιτς: «Κακό παιχνίδι, πολύ κατώτεροι από τις δυνατότητες που έχουμε»

Εμφανώς προβληματισμένος με την εικόνα του Παναθηναϊκού στην ήττα από τη Ράγιο Βαγιεκάνο εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Εμφανώς προβληματισμένος με την εικόνα που παρουσίασε ο Παναθηναϊκός στη φιλική εντός έδρας ήττα με 1-0 από τη Ράγιο Βαγιεκάνο, εμφανίστηκε με δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο τεχνικός των «πράσινων», ανέφερε μεταξύ άλλων πως η ομάδα του εμφανίστηκε κατώτερη των δυνατοτήτων της, τονίζοντας πως μέχρι το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν κόντρα στην Ντνίπρο σε μια εβδομάδα για τα προκριματικά του Champions League, θα πρέπει να βελτιωθούν αρκετά πράγματα.



Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς:

«Δεν είναι ότι δεν έχουν τα αποτελέσματα σημασία. Μας προβλημάτισαν πολλά πράγματα, δεν κάναμε κάτι καλό. Ήταν ένα παιχνίδι, μέτριο, κακό από την πλευρά μας, επτά ημέρες πριν από το επίσημο παιχνίδι. Δεν ήταν κάτι που περιμέναμε και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Σήμερα με έναν αντίπαλο πιο γρήγορο, καλύτερο από εμάς, δεν μπορούσαμε να παρουσιάσουμε την εικόνα που θέλαμε. Είναι κάτι που μας προβληματίζει. Έχουμε επτά μέρες ακόμη για να διορθώσουμε τα πράγματα και να παρουσιαστούμε καλύτεροι με την Ντνίπρο.

Δεν συμφωνώ πάντα με τα γραφόμενα. Εσείς λέτε πράγματα, γράφετε για τους προπονητές. Σίγουρα ήταν το σημαντικότερο παιχνίδι προετοιμασίας γιατί είναι μία εβδομάδα πριν από το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Ο προβληματισμός μας είναι ότι σε αυτό το παιχνίδι παρουσιαστήκαμε πολύ κατώτεροι από τις δυνατότητες που έχουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x