Stoiximan Super League

Γιοβάνοβιτς: «Ποτέ δεν σκέφτηκα την παραίτηση - Αισθάνθηκα μ@@@ας με αυτά που άκουγα»!

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ξεκαθάρισε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη του αγώνα με τον Άρη ότι δεν σκέφτηκε ποτέ να παραιτηθεί και τόνισε ότι οι στόχοι του Παναθηναϊκού του χρόνου θα είναι υψηλότεροι!

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Άρη επανέλαβε πως είναι ευχαριστημένος απ' όσα πέτυχε φέτος ο Παναθηναϊκός, ξεκαθάρισε ότι δεν σκέφτηκε ποτέ να παραιτηθεί, ενώ αναφέρθηκε και στο ξέσπασμα μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Μεταξύ άλλων τόνισε: «Είχαμε ανάγκη το πρωτάθλημα και μας αφήνει μια πικρή γεύση που δεν το πήραμε παρά την προσπάθειά μας», και πρόσθεσε για την κριτική προς το πρόσωπό του: «Πολλές φορές δεν μπορώ παρά να αισθάνομαι μ@@@ας με όσα βλέπω, αλλά δεν τα λέω. Δεν μπορώ να λέω πράγματα, γιατί είμαι σε έναν τεράστιο σύλλογο. Και όσοι τον υπηρετούμε πρέπει να έχουμε μια συμπεριφορά με τις ίδιες αξίες».

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν μια απαιτητική και δύσκολη χρονιά, σαν ομάδα προσπαθήσαμε αρκετά. Ήταν ένα ταξίδι όπως πρέπει να είναι για την ομάδα του Παναθηναϊκού. Ήταν μεγάλη η προσπάθεια από πλευράς των ποδοσφαιριστών μου αν αναλογιστεί κανείς πως μέχρι την 35η αγωνιστική ήμασταν πρώτοι. Χάσαμε το πρωτάθλημα την προτελευταία αγωνιστική και αυτό είναι δύσκολα διαχειρίσιμο.

Δεν μπορώ να έχω κανένα παράπονο αν εξαιρέσω αυτό το μεγάλο, που δεν καταφέραμε στο τέλος να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Και πιστεύω πως εμείς έπρεπε να το κατακτήσουμε, γιατί κρατούσαμε την τύχη στα χέρια μας. Δεν θα το ξεχάσουμε. Ήταν κάτι που το επιδιώκαμε. Ξέρω πως ο Παναθηναϊκός είχε ανάγκη απ' αυτό το πρωτάθλημα και είναι μια πικρή γεύση που δεν το πήραμε
».

Για την επιστροφή στο Champions League και τους στόχους του Παναθηναϊκού:

«Σίγουρα δεν μπορούμε να πάμε πίσω. Η χρονιά ήταν ιδανική. Στο μέγεθος της ομάδας παίζει ρόλο και ο φίλαθλος κόσμος, που μας στήριξε και έδειξε απίστευτη πίστη. Πριν δύο χρόνια όταν ήρθα στον Παναθηναϊκό μπορούσα να πω κάτι για τους στόχους. Πλέον είναι δεδομένοι οι στόχοι που θα έχουμε. Να είμαστε έτοιμοι για αυτό που μας περιμένει στη συνέχεια».

Για το ξέσπασμα του στο μετά το ματς με τον Ολυμπιακό:

«Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και το ξέσπασμα αφορούσε κάποια θέματα, που όταν παίζεις ένα τόσο σημαντικό ματς, όταν κρατάς την τύχη στα χέρια σου και θες να πας σε ένα παιχνίδι με μια καλή προετοιμασία, εμείς δεν κάναμε καν προπονήσεις ή να κάνουμε τον έλεγχο τον παικτών για να έχω τη συνείδηση μου πιο καθαρή.

Ήμασταν 34 αγωνιστικές πρώτοι και το ποδόσφαιρο είναι αρκετά συναισθηματικό, μπορεί να δείχνω ένα καλό ήρεμο πρόσωπο, αλλά και εγώ βιώνω διάφορες καταστάσεις και δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς.

Θέλαμε να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας για να μπορούμε σαν ομάδα κάτι, που διεκδικήσαμε επί έναν χρόνο, να δώσουμε μια καινούρια πνοή και άνεση και στον εαυτό μας, που ήταν μαζί μας από την αρχή έως το τέλος. Και τα ξεσπάσματα και ότι μπορεί να πει κάποιος, γιατί εγώ είμαι πάντα προσεκτικός, δεν είναι εύκολο να εκφράσει τα συναισθήματά του με όμορφο τρόπο
».

Για το αν το ρόστερ θα εξαρτηθεί από την ευρωπαϊκή διοργάνωση που θα παίξει ο Παναθηναϊκός: «Δεν υπάρχει λογική να περιμένουμε που θα παίξουμε. Αρχίζουμε προκριματικά στο Champions League και στόχος μας είναι να παίξουμε σε αυτήν τη διοργάνωση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x