Stoiximan Super League

Γιοβάνοβιτς: «Έμεινα ικανοποιημένος, θα μας δώσει ποιότητα ο Σπόραρ»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, μετά τη φιλική νίκη των «πράσινων» κόντρα στη Φόλενταμ.

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του μετά τη φιλική νίκη κόντρα στη Φόλενταμ ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αναφέρθηκε στη μεταγραφή του Σπόραρ τονίζοντας πως θα βοηθήσει την ομάδα, ενώ τόνισε πως δεν του αρέσει ο όρος «μεταγραφή από το πάνω ράφι».

Τέλος, πρόσθεσε πως το μυαλό όλων πλέον στρέφεται στα δύσκολα παιχνίδια με την Σλάβια Πράγας, για τα προκριματικά του Conference League.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιοβάνοβιτς:

«Ήταν καλύτερος ο ρυθμός μας στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε περισσότερη ενέργεια. Ο αντίπαλος έπαιξε ποδόσφαιρο, δεν κλείστηκε πίσω. Από ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν σήμερα και πήραν περισσότερο χρόνο συμμετοχή, με άφησαν αρκετά ικανοποιημένο».

Για τη μεταγραφή του Σπόραρ: «Μη μου ξεκινάτε με τα ράφια. Αυτό το πράγμα υπάρχει μόνο στην Ελλάδα, κάτω ράφι, πάνω ράφι, χωρίς ράφι. Ο Σποράρ είναι καλός ποδοσφαιριστής, πιστεύουμε πως θα βοηθήσει την ομάδα στους στόχους της, είναι έμπειρος και έχει παραστάσεις που μπορούν να μας βοηθήσουν. Πραγματικά δεν μου αρέσει αυτό που λέγεται με τα «ράφια». Ο Παναθηναϊκός ανέκαθεν έπαιρνε καλούς παίκτες, μερικές φορές τα καλά προϊόντα βρίσκονται στα χαμηλά ράφια. Θα μας δώσει ποιότητα και θα ενισχύσει την ομάδα και στα επόμενα χρόνια».

«Αυτό που σκεφτόμαστε είναι τα παιχνίδια με την Σλάβια και το πως θα παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x