Stoiximan Super League

Γιοβάνοβιτς: «Θα χρειαστεί χρόνος και υπομονή για να έχει ταυτότητα η ομάδα»

Στην υπομονή που θα χρειαστεί, ώστε να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός αγωνιστική ταυτότητα, αναφέρθηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το τέλος του φιλικού με τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ.

Χρόνος και υπομονή θα χρειαστεί, σύμφωνα με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, προκειμένου να αποκτήσει αγωνιστική ταυτότητα ο Παναθηναϊκός.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» μίλησε μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ (2-2), τονίζοντας παράλληλα ότι έμεινε ικανοποιημένος για τον έλεγχο του ρυθμού από την ομάδα του στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς:

«Με άφησε ικανοποιημένο ότι μπορούσαμε να ελέγξουμε τον ρυθμό στη μεγαλύτερη διάρκεια, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και στις αρχές του δεύτερου. Κάναμε φάσεις για γκολ, αλλά υπήρχαν και αρνητικά στοιχεία. Σε κάποιες φάσεις έπρεπε να τελειώσουμε με πιο εύκολο τρόπο και να αποφύγουμε το λάθος.

Υπήρχε καλή προσπάθεια απέναντι σε μια πιο έτοιμη ομάδα σε αυτό το συγκεκριμένο σημείο. Έχουμε πολλά πράγματα ακόμα να κάνουμε για να είμαστε έτοιμοι. Θα μας χρειαστεί χρόνος, δεν είναι εύκολο. Θέλει προσπάθεια και υπομονή για να έχει η ομάδα ταυτότητα. Δεν είναι εύκολο ούτε για εμένα ούτε για τους παίκτες, αλλά θα κάνουμε προσπάθεια για να έχουμε καλύτερη εικόνα
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x