Stoiximan Super League

Γιόνσον: «Δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο 100% - Νιώθω ένοχος για την ευκαιρία που έχασα με τον Άγιαξ»

Για τη νίκη της ΑΕΚ κόντρα στον Παναιτωλικό, αλλά και τη μεγάλη ευκαιρία που σπατάλησε κόντρα στον Άγιαξ, μίλησε ο Γενς Γιόνσον.

Δηλώσεις μετά την άνετη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού έκανε ο Γενς Γιόνσον, τονίζοντας ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του δεν βρίσκονται ακόμα στο 100% τους, ενώ ανέφερε ότι αισθάνεται ενοχές για τη μεγάλη ευκαιρία που σπατάλησε στην αναμέτρηση με τον Άγιαξ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο μέσος της ΑΕΚ:

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Βάλαμε δυο πολύ ωραία γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Ίσως στο δεύτερο ημίχρονο θα θέλαμε μια καλύτερη απόδοση να κλειδώσουμε καλύτερα το παιχνίδι. Είμαστε μία μεγάλη ομάδα και συνεχίζουμε».

Για το μηδέν στην άμυνα: «Το χρειαζόμαστε αυτό. Αν θέλουμε να είμαστε πρωταθλητές, που είμαστε πρωταθλητές, δεν πρέπει να δεχόμαστε γκολ».

Για το ότι η ΑΕΚ μείωσε στους πέντε βαθμούς από την κορυφή: «Είναι αρκετά νωρίς για να μιλάμε για τη βαθμολογία. Και πέρυσι ήμασταν πίσω και πήραμε το πρωτάθλημα. Η ομάδα δεν έχει φτάσει ακόμα στο 100%. Αν θέλουμε το πρωτάθλημα, που το θέλουμε πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε όπως απόψε».

Για την ευκαιρία με τον Άγιαξ κι αν υπάρχει ακόμα στο μυαλό του: «Σας ευχαριστώ πολύ που το θυμίσατε (σ.σ. γέλια)… Τα έκανα όλα καλά, αλλά… Δεν τα κατάφερα. Θα ήταν τέλειο να είχα σκοράρει, θα κερδίζαμε τους τρεις βαθμούς. Νιώθω ένοχος. Το θυμήθηκα τώρα και δεν είμαι στα καλά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x