Stoiximan Super League

Γκαγκάτσης: «Εχθρός του ΠΑΟΚ ο Αυγενάκης - Γίνονται διαπραγματεύσεις με τεχνικό διευθυντή»

Εχθρό του ΠΑΟΚ για το θέμα του γηπέδου και όχι μόνο χαρακτήρισε ο Μάκης Γκαγκάτσης τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Επίθεση στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, εξαπέλυσε ο Μάκης Γκαγκάτσης αποκαλώντας τον εχθρό του ΠΑΟΚ και τονίζοντας πως όσο υπάρχει αυτός δεν μπορεί να γίνει καμία συζήτηση για το «Καυτανζόγλειο».

«Επιθυμούμε Καυτανζόγλειο, αλλά με τον Αυγενάκη δεν υπάρχει συνεννόηση. Αναδρομικά δίνονται χρήματα σε ΕΕΑ για τις υπηρεσίες τους. Καμία συζήτηση με τον Αυγενάκη, είναι εχθρός του ΠΑΟΚ. Η άποψη μου είναι γνωστή και δεν αλλάζει. Όσο αυτός είναι εκεί είναι αδύνατον να βγει συμπέρασμα. Με ΕΕΑ τι γίνεται να μην πούμε με τις ταρίφες που υπάρχουν. Με τον Αυγενάκη δεν μπορεί να γίνει καμία συζήτηση για το Καυταντζόγλειο, με κάποιον άλλον από την κυβέρνηση θα δούμε», τόνισε στη γενική συνέλευση της ΠΑΕ ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΠΑΟΚ.

Όσο για το θέμα του τεχνικού διευθυντή, επιβεβαίωσε πως είναι στην τελική ευθεία, χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες. «Όταν υπάρξει κάτι, θα ανακοινωθεί. Είναι σε διαπραγματεύσεις, θα ανακοινωθεί. Το θέμα είναι να βρεθεί ο κατάλληλος. Θα ανακοινωθεί, όταν υπάρξει οριστική εξέλιξη. Αν όχι, θα συνεχίσουμε με τον προπονητή και το σκάουτινγκ, που θα έχουν συνεργασία. Έχουν τις απόψεις τους κι εμείς προσπαθούμε να καλύψουμε τα “θέλω” του προπονητή. Υπάρχει καλή συνεργασία μεταξύ τους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x