Stoiximan Super League

Η σπάνια επίδοση που κυνηγάει ο Κούρτιτς

Πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, με 9 γκολ μαζί με τους Καρλίτος και Ελ Αραμπί, είναι ο Γιάσμιν Κούρτιτς. Ποιος ήταν ο τελευταίος αμυντικός χαφ που κέρδισε το σχετικό βραβείο στο τέλος της χρονιάς.

Τεράστια είναι η επίδραση του Γιάσμιν Κούρτιτς στον φετινό ΠΑΟΚ, καθώς έχει πετύχει 9 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα και είναι πρώτος σκόρερ (μαζί με τον Καρλίτος του Παναθηναϊκού και τον Ελ Αραμπί του Ολυμπιακού).

Είναι σπάνιο, όμως, ένας αμυντικός χαφ να τερματίζει στην κορυφή της σχετικής κατάταξης στο τέλος μίας σεζόν.

Ο τελευταίος που είχε πετύχει κάτι τέτοιο ήταν ο Γιώτης Τσαλουχίδης, ο οποίος είχε σκοράρει 16 φορές στο πρωτάθλημα του 1991/92 και είχε πάρει το σχετικό βραβείο.

Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΟΚ, ύστερα από τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα που κράτησε το «μηδέν» μετά από 9 ματς, δέχθηκε ξανά γκολ από τον Αστέρα Τρίπολης. Ωστόσο, ο «Δικέφαλος του Βορρά» κατάφερε να διατηρηθεί στην πρώτη θέση με τα περισσότερα γκολ στο πρωτάθλημα, όπου μέχρι στιγμής μετράει 31 έναντι 28 του Ολυμπιακού και 26 της ΑΕΚ.

Εν τω μεταξύ, το χθεσινό ήταν το τρίτο παιχνίδι που κρίθηκε με γκολ από πέναλτι, μετά τους αγώνες στην Τρίπολη τον περασμένο Σεπτέμβριο και την Τούμπα τον Μάιο για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x