Stoiximan Super League

Γκαρσία: «Δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε, αλλά ήταν σημαντικός βαθμός - Χαρούμενος που σκοράρω σε κάθε ματς»

Την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι η ΑΕΚ έσωσε έστω την παρτίδα με τον Παναθηναϊκό και ο ίδιος συνέχισε το εντυπωσιακό του σερί στο σκοράρισμα δήλωσε ως MVP του ντέρμπι ο Λιβάι Γκαρσία.

Τη… συλλογή του από βραβεία πολυτιμότερου παίκτη επέκτεινε ο Λιβάι Γκαρσία.

Ως απόλυτος πρωταγωνιστής του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (πετυχαίνοντας δυο γκολ και κερδίζοντας ο ίδιος το πέναλτι στις καθυστερήσεις), ο επιθετικός της ΑΕΚ ψηφίστηκε Cosmote MVP από την κοινότητα της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ στο viber.

Στις δηλώσεις του λοιπόν εμφανίστηκε χαρούμενος για το γεγονός ότι η «Ένωση» έσωσε στο τέλος την παρτίδα, αλλά και για τη συνέχεια στο προσωπικό του σερί στο σκοράρισμα.

Ανέφερε συγκεκριμένα:

«Αρχικά είναι μια δύσκολη ισοπαλία. Δεν είναι το αποτέλεσμα που επιθυμούσαμε από το παιχνίδι, αλλά θα πρέπει να συμβιβαστούμε με τον έναν βαθμό. Είναι ένας πολύ σημαντικός βαθμός.

Είμαι πολύ χαρούμενος που σκοράρω σχεδόν σε κάθε αγώνα. Όπως έχω πει και σε προηγούμενες συνεντεύξεις μου, πάντα προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για την ομάδα.

Σκέφτομαι πρώτα το σύνολο και μετά αν σκοράρω, είναι καλό. Κι αν τα γκολ μου συνεισφέρουν σε μια νίκη ή στο να κερδίσουμε έναν βαθμό, γι’ αυτό είμαι εγώ εδώ».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x