Stoiximan Super League

Γκοτσούλιας: «Δεύτερο σπίτι μου ο Ιωνικός»

Δήλωση στο πλαίσιο της ανανέωσης της συνεργασίας του με τον Ιωνικό, παραχώρησε ο Γιάννης Γκοτσούλιας.

Σαν δεύτερο σπίτι του αισθάνεται τον Ιωνικό ο Γιάννης Γκοτσούλιας. Ο αρχηγός των «κυανόλευκων» παραχώρησε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του κλαμπ στο πλαίσιο της ανανέωσης του συμβολαίου του. Μεταξύ άλλων, ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ομάδας, Γιάννη Τσιριγώτη και το προπονητικό επιτελείο, για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, αλλά και τον κόσμο του Ιωνικού για την αγάπη που του έχει δείξει.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ιωνικού:

«Στο πλαίσιο της ανανέωσης της συνεργασίας, ο αρχηγός της ομάδας μας Γιάννης Γκοτσούλιας τόνισε στο ionikosfc: ''Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Τσιριγώτη που είμαστε από την αρχή μαζί και το προπονητικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Η τέταρτη χρονιά της ανανέωσης μου, θα μας βρει στα σαλόνια της Super League. Νιώθω αυτή την ομάδα δεύτερο σπίτι μου. Να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω και όλο τον κόσμο του Ιωνικού για την αγάπη που μου έχει δείξει αυτά τα χρόνια''.

Όλοι μαζί στηρίζουμε τις δράσεις του Οργανισμού ''Το Χαμόγελο του Παιδιού - The Smile of the Child''.

Η ΠΑΕ Ιωνικός καλεί όλους τους φιλάθλους να κατεβάσουν το application Missing Alert https://www.hamogelo.gr/gr/el/missing-alert-app/ στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει ο Οργανισμός ώστε τα εξαφανισμένα παιδιά να βρουν το δρόμο για το σπίτι τους
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x