Stoiximan Super League

Ιωνικός: Ανανέωσε με επτά παίκτες - Κοντά σε Σαράνοφ, αρέσει ο Χαλίμι

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τους Αναγνωστόπουλο, Μουστάκη, Τσιριγώτη, Φουρλάνο, Γκοτσούλια, Ματσούκα και Μάναλη ανακοίνωσε ο Ιωνικός, ο οποίος βρίσκεται κοντά στον Σαράνοφ. Αρέσει ο Χαλίμι.

Στις πρώτες -και μάλιστα μαζεμένες- ανακοινώσεις παικτών εν όψει της νέας σεζόν προχώρησε την Πέμπτη (24/6) ο Ιωνικός.

Η ομάδα της Νίκαιας ανακοίνωσε τις ανανεώσεις των συμβολαίων επτά ποδοσφαιριστών και συγκεκριμένα, όπως αναμενόταν, των Αλέξανδρου Αναγνωστόπουλου, Νίκου Μουστάκη, Κώστα Τσιριγώτη, Σπύρου Φουρλάνου, Γιάννη Γκοτσούλια, Λευτέρη Ματσούκα και Γιώργου Μάναλη.

«Η ΠΑΕ Ιωνικός, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την ανανέωση της συνεργασίας της με τους Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο, Νίκο Μουστάκη, Κώστα Τσιριγώτη, Σπύρο Φουρλάνο, Γιάννη Γκοτσούλια, Λευτέρη Ματσούκα και Γιώργο Μάναλη.

Ευχές για υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2021/2022, που βρίσκει την ομάδα μας στην Super League
», ανέφερε στη σχετική του ανακοίνωση ο Ιωνικός.

Από εκεί και πέρα, οι «κυανόλευκοι» κινούνται δυναμικά και στον τομέα της ενίσχυσης με πρόσωπα, που δεν ήταν στο περσινό δυναμικό. Μάλιστα, βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τον 33χρονο τερματοφύλακα, Μπόγιαν Σαράνοφ, ο οποίος στο παρελθόν είχε φορέσει τις φανέλες του Εργοτέλη (2015) και της Λαμίας (2018-19).

Ταυτόχρονα, αρέσει πολύ και ο Μπεσάρ Χαλίμι. Πρόκειται για 26χρονο αριστεροπόδαρο δημιουργικό μέσο (παίζει ως δεκάρι και οκτάρι), ο οποίος την τελευταία διετία αγωνίστηκε στη Σαντχάουζεν. Με το συμβόλαιό του να εκπνέει στις 30 Ιουνίου και τη γερμανική ομάδα να έχει ανακοινώσει ότι δεν θα ανανεωθεί. Τη φετινή σεζόν σημείωσε 12 συμμετοχές (1 γκολ/1 ασίστ) στην Bundesliga 2, ενώ μετράει και 27 εμφανίσεις και τρία γκολ με την εθνική Κοσόβου. Το ένα εξ αυτών ήταν και το τρομερό σουτ κόντρα στην Ισπανία.



Υπενθυμίζεται ότι ο Ιωνικός έχει συμφωνήσει ήδη με τους Γιάννη Ιατρούδη (δανεικός από ΑΕΚ), Γιάννη Κιάκο, Γιώργο Μύγα, Γιώργο Βαλεριάνο, ενώ απομένουν τα τυπικά και με την υπόθεση του Νίκου Βαφέα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x