Stoiximan Super League

Γκρέι: «Ήρθα για να διεκδικήσουμε έναν τίτλο με τον Άρη»

Τους λόγους που δέχθηκε την πρόταση του Άρη και τη φιλοδοξία να κυνηγήσει έναν τίτλο μαζί του αποκάλυψε ο Αντρέ Γκρέι.

Ενθουσιασμένος με τη μεταγραφή του στον Άρη και αποφασισμένος να συμβάλλει σε νέες επιτυχίες της ομάδας εμφανίστηκε ο Αντρέ Γκρέι. Το νέο απόκτημα των «κίτρινων» παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη στο επίσημο κανάλι της ομάδας.

Αποκάλυψε λοιπόν τους λόγους που δέχθηκε την πρόταση να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη και έθεσε ως στόχο τη διεκδίκηση ενός τίτλου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γκρέι

Για τις πρώτες του εντυπώσεις: «Είμαι ενθουσιασμένος. Είναι μια διαφορετική και καινούργια εμπειρία για μένα. Έκανα μια βόλτα στην πόλη, μου άρεσε, όπως μου άρεσαν και οι άνθρωποι καθώς είναι φιλόξενοι. Ανυπομονώ για να αρχίσω καθώς πρόκειται για μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου».

Για τις πληροφορίες που συγκέντρωσε πριν δεχθεί την πρόταση του Άρη: «Έκανα την ειδική έρευνά μου, είδα παράλληλα και βίντεο στο διαδίκτυο από αγώνες της ομάδας. Είδα ότι το κοινό είναι ενθουσιώδες και αρκετά καλά στοιχεία. Μετά από μια μεγάλη καριέρα στην Αγγλία αποφάσισα να κάνω κάτι διαφορετικό και σίγουρα η συμμετοχή του Άρη στο Conference League έπαιξε ρόλο στην απόφασή μου».

Για τη βασική αγωνιστική ευθύνη του: «Nαι, η δουλειά μου είναι να σκοράρω κι ελπίζω ότι αυτό θα συνεχίσω να κάνω για να βοηθήσω την ομάδα. Το σημαντικότερο είναι βέβαια να κερδίζει η ομάδα».

Για τους στόχους της ομάδας: «Πρώτος στόχος είναι να περάσουμε την Γκόμελ και να διεκδικήσουμε θέση στους ομίλους του Conference League. Ξέρω ότι ο Άρης τερμάτισε πέρυσι στην 3η θέση και ότι ο Ολυμπιακός παίρνει το πρωτάθλημα στα τελευταία χρόνια. Ήρθα για να σπρώξω την ομάδα για να διεκδικήσουμε έναν τίτλο στην Ελλάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x