Stoiximan Super League

Προσεχώς νέο μεταγραφικό… ντεμαράζ από τον Άρη

Ποιες κινήσεις απομένουν μετά τα πέντε… χτυπήματα και η αίσθηση ότι κάποιες από αυτές είναι εξαιρετικές αλλά και δύσκολες περιπτώσεις.

Ο Άρης έχει βάλει το πόδι στο γκάζι μετά το φιλικό με το Αμβούργο και έχει καταφέρει μέσα σε δυο 24ωρα να ολοκληρώσει τέσσερις ακόμη προσθήκες μετά από αυτή του Σέιχ Ντιόπ γεμίζοντας το ρόστερ που είχε σημαντικές ελλείψεις.

Ο Γκρέι είναι ήδη στην Αυστρία και το ίδιο θα συμβεί αύριο με τους Μαζικού, Καμάτσο και Νταμπό προσφέροντας την δυνατότητα στον Μπούργος να δουλεύει με περισσότερους παίκτες και δει, παίκτες που θεωρούνται βασικά κομμάτια της νέας ομάδας. Ο στόχος φυσικά είναι ο Αργεντίνος τεχνικός να έχει περισσότερες βασικές επιλογές στα δυο ματς με την Γκόμελ.

Η μεταγραφική ενίσχυση του Άρη φυσικά και δεν έχει ολοκληρωθεί. Ίσα -ίσα το αντίθετο αφού θα αποκτηθούν δεξιός μπακ, δυο στόπερ, ένας ακόμη χαφ, επιθετικός και επιτελικός μέσος. Επιδίωξη του club είναι μέσα στην εβδομάδα να έχουν ολοκληρωθεί κι ακόμη τρεις τουλάχιστον περιπτώσεις ποδοσφαιριστών με τις οποίες η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες θεωρούνται κι αυτές εξαιρετικές περιπτώσεις (επομένως απαιτούν και οικονομική υπέρβαση και διαπραγματευτική υπομονή) που όπως αφήνουν να εννοηθεί στην Αλκμήνης θα προκαλέσουν εντύπωση και φυσικά θα ενισχύσουν σημαντικά το ρόστερ.

Δεν είναι μυστικό άλλωστε ότι επιθυμία του Θόδωρου Καρυπίδη φέτος, την οποία εξέφρασε και στον Μπούργος είναι ο Αρης να προχωρήσει στην Ευρώπη και φυσικά να διατηρήσει τα κεκτημένα στις εγχώριες διοργανώσεις.

Το ρεπορτάζ του Άρη από τον Αλέξη Σαββόπουλο


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x