Stoiximan Super League

Γλύκος: «Το αποτέλεσμα μας ενδιαφέρει»

Με νίκη ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο μπορεί να κλείσει από σήμερα θέση στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Και αυτό είναι που ενδιαφέρει τους παίκτες του «Δικεφάλου» όπως τόνισε ο Παναγιώτης Γλύκος.

Ποια εμφάνιση; Μόνο η νίκη. Αυτό το μήνυμα πέρασε ο Παναγιώτης Γλύκος εν όψει του σημερινού αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο στην Τούμπα, που δίνει -υπό προϋποθέσεις- το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά, όσα είπε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ στη NOVA:

«Προσωπικά θα ήθελα να πω πως μας ενδιαφέρει πιο πολύ το αποτέλεσμα παρά μια σούπερ εμφάνιση. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι οι τρεις βαθμοί.

Πιστεύω πως με οποιοδήποτε τρόπο θα καταφέρουμε να τους κατακτήσουμε. Έχουμε - ακόμη - αυτό το παιχνίδι που για εμάς είναι όντως ένας τελικός και μέσω των άλλων αποτελεσμάτων περιμένουμε να δούμε σε τι βαθμολογική κατάσταση θα βρεθούμε.

Σίγουρα αυτά είναι διαφορετικά παιχνίδια. Εξάλλου από αυτά εξαρτάται το ποια θέση θα πάρεις για ν’ ακολουθήσεις το πρόγραμμα στην Ευρώπη. Οπότε όντως μένει η κούραση αλλά η αποφασιστικότητα κι η θέληση θα παίξει μεγαλύτερο ρόλο σ’ αυτά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x