Stoiximan Super League

Γρηγορίου: «Η σημερινή νίκη και η συνολική προσπάθεια των παιδιών είναι τιτάνια»

Ο Μιχάλης Γρηγορίου αποθέωσε τους ποδοσφαιριστές του για την τεράστια προσπάθεια που κάνουν για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Χαρούμενος, όπως ήταν λογικό, εμφανίστηκε ο Μιχάλης Γρηγορίου μετά τη νίκη του Ιωνικού επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο.

Ο τεχνικός των Νικαιωτών υποστήριξε πως η προσπάθεια που κάνουν οι παίκτες του είναι τιτάνια, ενώ τόνισε ξανά πως ο Ιωνικός θέλει άλλες τέσσερις νίκες ακόμη (σε ισάριθμες αναμετρήσεις) για να σωθεί!

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Ήμασταν αρκετά καλοί στο πρώτο. Στο δεύτερο μετά το 0-1 ήταν λογικό οι τρεις παλικαρίσιοι βαθμοί να ήταν τόσο πολύτιμοι που θέλαμε να κλείσουμε χώρους για να πάρουμε το αποτέλεσμα. Χάσαμε και την ευκαιρία με το δοκάρι. Αντίστοιχα βέβαια και ο Παναιτωλικός προσπάθησε ως το τέλος και ήμασταν τυχεροί. Συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά. Και η σημερινή νίκη και η συνολική προσπάθεια είναι πραγματικά τιτάνια», είπε αρχικά.

Για το ποια εκτίμηση κάνει για τη μάχη της σωτηρίας:
«Καμία πρόβλεψη. Μέχρι τις 13 Μαΐου η διαδικασία θα είναι αυτή για τις τέσσερις ομάδες που διεκδικούμε την παραμονή. Το έχω τονίσει ξανά, ότι μετά και τη σημερινή νίκη, χρειαζόμαστε άλλες τέσσερις νίκες».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x