Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Η άλλη μισή αλήθεια για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και η ζημιά του Γκάρι»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος.

Το δικό του σχόλιο για τη χθεσινή νίκη του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, έκανε Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ήταν μία νίκη που την χρειαζόταν ο Ολυμπιακός. Δεν γινόταν να έχει μόνο μία νίκη με τον Απόλλωνα στο γήπεδό του, αν δεν κέρδιζε χθες τον ΠΑΟΚ. Ήταν μία νίκη που την ήθελε, την πήρε δίκαια. Παρότι ξέρετε ότι είμαι συγκρατημένος και κατηγορούμαι δεν είμαι γενικά αισιόδοξος, δεν είχα αμφιβολίες ότι θα το έπαιρνε ο Ολυμπιακός. Το είχε κυκλώσει. Μπορεί να μην έχει ακόμα σταθερά καλή εικόνα και αποτελέσματα, όμως καταφέρνει να πάρει τα περισσότερα ματς που θέλει να πάρει», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Σε αγωνιστικό επίπεδο, συμφωνούμε πως ο ΠΑΟΚ είχε το πρόβλημα με τον Εσίτι στα χαφ, όπου τον μπλόκαραν πολύ καλά στον Ολυμπιακό. Νομίζω, όμως, ότι είναι η μισή αλήθεια αυτή. Ότι πρέσαραν μόνο τον Εσίτι. Ο Ολυμπιακός είχε πάρα πολύ καλές φάσεις που δεν είχε καμία σχέση ο Εσίτι. Το δοκάρι του Ελ Αραμπί, το δοκάρι του Αγκιμπού και την ευκαιρία του Τικίνιο πριν κάνει το 2-1 ο ΠΑΟΚ. Αν εκεί ήταν το 3-0, θα είχαμε τη γνωστή τεσσάρα του Ολυμπιακού σε αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Είχε, βέβαια, και αδυναμίες ο Ολυμπιακός λόγω έλλειψης φρεσκάδας. Από το 60 μέχρι το τέλος του αγώνα», πρόσθεσε.

Τέλος, αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Γκάρι Ροντρίγκες, λέγοντας είμαστε σε αναμονή των αποτελεσμάτων της μαγνητικής, αλλά είναι σαφές έχει πάθει ζημιά στον προσαγωγό και λογικά θα χάσει ένα - δύο παιχνίδια της ομάδας.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x