Stoiximan Super League

Παντελίδης στον bwinΣΠΟΡ FM: «Η αντίδραση του Ολυμπιακού αιφνιδίασε τον ΠΑΟΚ και τελείωσε το ματς»

Ο Σάββας Παντελίδης μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για όσα έγιναν στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ και στα υπόλοιπα παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής της Super League.

Για όσα έγιναν στα παιχνίδια της έβδομης αγωνιστικής της Super League μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Σάββας Παντελίδης.

Αναλυτικά, όσα είπε στην εκπομπή «Μπαμ και κάτω» με τους Μπάμπη Χριστόγλου και Σταύρο Χονδροθύμιο:
Για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: «Ήταν αναμενόμενο ότι ο Ολυμπιακός θα έχει μια αντίδραση μετά το ματς της Πέμπτης. Ομάδες τέτοιου επιπέδου μετά από μια ήττα αντιδρούν διαφορετικά, θέλουν να δείξουν καλό πρόσωπο. Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να αντιδράσει στην πίεση και ο Ολυμπιακός ήταν αρκετά δυναμικός σε εκείνο το σημείο.

Από τη στιγμή που ο Φορτούνης έχει τραυματιστεί και ο Βαλμπουενά δεν έχει αποδώσει ακόμα όπως τα προηγούμενα χρόνια, ο Ολυμπιακός είχε μια έκπληξη. Ο Αγκιμπού έχει δείξει ηγετικές τάσεις, με άφησε άφωνο. Όσο περνάει ο καιρός δείχνει να έχει δυναμική προσωπικότητα, δεν έχει να κάνει μόνο με το ταλέντο, αλλά και με τον χαρακτήρα. Είναι πολύ σημαντικό να καταφέρει να τιθασεύσει τον ενθουσιασμό του. Ο Ολυμπιακός δεν χρειαζόταν να φορτσάρει στο δεύτερο ημίχρονο. Έδωσε περισσότερο την μπάλα στα πόδια του ΠΑΟΚ. Η αντίδραση του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο αιφνιδίασε τον ΠΑΟΚ και τελείωσε το παιχνίδι».

Για τον Γκάρι Ροντρίγκες: «Στην καλή του κατάσταση θα βοηθήσει πάρα πολύ. Είναι καλύτερα από ό,τι στο ξεκίνημα και ο Ελ Αραμπί και ο Μασούρας είναι σε εξαιρετική κατάσταση, δημιουργεί, εκτελεί. Μια τέτοια τριάδα στην επίθεση θα είναι πολύ επικίνδυνη.

Για τον Άρη: «Ο Άρης κάποια στιγμή θα αντιδρούσε. Έχει την ποιότητα και την ταχύτητα να επιτεθεί. Ξέσπασε, βρήκε τους χώρους κι αν τους βρει είναι πολύ επικίνδυνος. Δημιουργήθηκε μια γκρίνια στον Άρη, αλλά αν δεν υπήρχε η τιμωρία δεν θα υπήρχε λόγος. Αν ήταν διαφορετικά τα πράγματα θα είχε 16 βαθμούς. Νομίζω ότι έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει έτσι. Το ψυχολογικό μπουστάρισμα από τον κόσμο του θα τον βοηθήσει να συνεχίσει σε αυτό το μοτίβο».

Για την εικόνα της ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ είναι εντελώς διαφορετική, άλλαξε ταχύτητα. Το δείχνει ιδιαίτερα όταν κερδίζει την μπάλα και προσπαθεί να παίξει πολύ γρήγορα. Μπορεί να γίνουν λάθη βέβαια. Αμύνεται πιο επιθετικά, δεν αφήνει την μπάλα στον αντίπαλο. Δεν είναι μόνο η ποιότητα του Τσούμπερ, έχει και ταχύτητα. Δεν είναι όμως μόνο αυτός, όλη η ΑΕΚ προσπαθεί να παίξει κάθετα. Η άμυνα του Βόλου είναι πολύ ψηλά. Το εκμεταλλεύτηκε αυτό η ΑΕΚ».

Για τον Παναθηναϊκό: «Θεωρούσα ως τώρα πως τα περισσότερα παιχνίδια είχε περισσότερο ψυχολογικό θέμα, γιατί έμενε νωρίς πίσω στο σκορ. Θεώρησα ότι δεν υπήρχε εναλλακτικό πλάνο αν προηγηθεί ο αντίπαλος. Στο ματς με τον Αστέρα προηγήθηκε και ουσιαστικά σε 15 λεπτά τελείωσε το ματς. Δεν το περίμενα, ότι αν προηγηθεί ο Παναθηναϊκός θα ήταν εύκολο για οποιονδήποτε αντίπαλο να του γυρίσει το ματς. Υπάρχει επίδραση στην αυτοπεποίθησή τους. Είναι δεδομένο ότι υπάρχει στο μυαλό των παιχτών. Νομίζω ότι θα υπάρχει και ψυχολογικό θέμα πια. Κάτι πρέπει να αλλάξει στον τρόπο που αντιμετωπίζονται τα ματς. Είναι εντελώς διαφορετικό ματς στη Λεωφόρο όταν προηγείται και στα εκτός έδρας ματς όταν μένει πίσω. Όταν μένει πίσω στο σκορ δείχνει άνευρος».

Ακούστε όλα όσα είπε:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x