Stoiximan Super League

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για Ολλανδία

Με λίγες διαφοροποιήσεις επιστρέφει ο ΠΑΟΚ στην Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας. Εντός ο Βιεϊρίνια.

Με αυτούς στην Ολλανδία ο ΠΑΟΚ!

Η ολιγοήμερη παρουσία του «δικεφάλου του Βορρά» στην Ελλάδα ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης με προπόνηση (ήταν αφιερωμένη και πάλι στην τακτική και την κυκλοφορία της μπάλας) στη Νέα Μεσημβρία και όπως αναμενόταν ο Άμπελ Φερέιρα ανακοίνωσε την αποστολή που θα βρεθεί στο Χορστ.

Υπάρχουν λίγες διαφοροποιήσεις σε σχέση με τα πρόσωπα που βρέθηκαν πρόσφατα στην Ολλανδία, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να δώσει δεύτερη ευκαιρία σε όσους παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Οι Μαρκόφσκι, Παπαδόπουλος και Δεληγιαννίδης είναι οι μόνοι που θα παραμείνουν στη Θεσσαλονίκη. Στην αποστολή βρίσκεται και ο τραυματίας, Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Η αποστολή: Πασχαλάκης, Μελίσσας, Ζίβκοβιτς, Μιχάι, Χατζηισαΐας, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Μάτος, Ροντρίγκο, Γιαννούλης, Μίσιτς, Κάτσε, Ελ Καντουρί, Τσιγγάρας, Μπίσεσβαρ, Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο, Ντόουγκλας, Ενρίκε, Στοχ, Λάμπρου, Βιεϊρίνια, Ζαμπά, Πέλκας, Λημνιός, Άκπομ, Σφιντέρσκι, Γαϊτανίδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x