Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Η έκπληξη του Μίτσελ στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει του σημερινού αγώνα με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη, για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η έκπληξη που ετοιμάζει ο Μίτσελ είναι ο Βρουσάι, θα ξεκινήσει ως εξτρέμ. Από τις πρώτες προπονήσεις του άρεσε ο συγκεκριμένος παίκτης», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας, όπως είχε προϊδεάσει τους ακροατές από την Παρασκευή το βράδυ.

«Να έχουμε στο μυαλό μας, ότι ο Ισπανός προπονητής γενικά θέλει να έχει Έλληνες παίκτες. Αν θυμηθείτε τον Ολυμπιακό επί εποχής του, η μισή ενδεκάδα ήταν έλληνες. Μανιάτης, Μανωλάς, Σιόβας, Σάμαρης, Μήτρογλου», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, ανέλυσε το σκεπτικό του Μίτσελ και την ευκαιρία που έχει μπροστά του ο Μάριος Βρουσάι: «Έχει το σκεπτικό πως ο πρωταθλητής Ελλάδας δεν γίνεται να μην έχει πολλούς έλληνες παίκτες και τώρα βρήκε άλλη μία λύση του Βρουσάι, ο οποίος του άρεσε στις προπονήσεις. Είναι μία ευκαιρία και για τον Μάριο. Βέβαια έχει καιρό να παίξει, που δεν είναι ασήμαντο, αφού δεν τον έβαζε καθόλου ο Κορμπεράν ενώ ο Μαρτίνς είχε τσαντιστεί μαζί του που δεν ήθελε να παίζει μπακ και συνήθως τον είχε στην απέξω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x