Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Η επιστροφή του Φορτούνη και τα δεδομένα για Καμπελά στον Ολυμπιακό»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Νίκος Σταματέλος.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, σε μεταγραφικό και αγωνιστικό επίπεδο, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας μίλησε για τις φήμες που υπάρχουν για τον Ρεμί Καμπελά και τους Πειραιώτες: «Δεν έχει σημασία τι θέλω εγώ. Οι άνθρωποι που κάνουν μεταγραφές ξέρουν καλύτερα την αγορά, ο συγκεκριμένος παίκτης είναι μία περίπτωση που εξετάζουν. Ο καλός ποδοσφαιριστής, όμως, θα έχει προτάσεις και από αλλού. Είναι στη λίστα του Ολυμπιακού. Δεν είναι ένας από τους πολλούς που παρακολουθούν και θα ήταν πολύ μεγάλη έκπληξη να τον δούμε στα ερυθρόλευκα το καλοκαίρι. Δεν θέλω να δώσω άνεμο αισιοδοξίας στους φίλους της ομάδας, αφού είναι μία δύσκολη περίπτωση».

Στη συνέχεια, μίλησε για την προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» και το ενδεχόμενο να επιστρέψει σε αποστολή της πρώτης ομάδας ο Κώστας Φορτούνης: «Το θέμα είναι ο Φορτούνης, γιατί είναι εκτός από τον Ολυμπιακό Β’ για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Μέρα με τη μέρα που περνά αυξάνονται οι πιθανότητες να τον δούμε στην αποστολή του Μαρτίνς και να αφήσει πίσω τον τραυματισμό του, προσφέροντας στην ομάδα. Τα στοιχεία που έχει ο Φορτούνης στο παιχνίδι του δεν τα έχει άλλος στον Ολυμπιακό. Είναι ένας παίκτης που έχει λείψει και περιμένουμε πώς και πώς την επιστροφή του».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x