Stoiximan Super League

Η Ίντερ έρχεται στη Τούμπα!

Ένα πολύ δυνατό φιλικό αγώνα με την Ίντερ κανόνισε ο ΠΑΟΚ, με τους Ιταλούς να ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη στις 14 Ιουλίου, όπως ανακοίνωσε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Ένα πού δυνατό αντίπαλο έκλεισε για φιλικό προετοιμασίας ο ΠΑΟΚ.

Η Ίντερ στις 14 Ιουλίου θα έρθει στην Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει το δικέφαλο, σε έναν αγώνα «πρόβα» για τα δυνατά ματς που θα δώσουν οι Θεσσαλονικείς στα προκριματικά του Europa League.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει τα πολύ δυνατά φετινά φιλικά των ελληνικών ομάδων ενάντια σε ιστορικά ιταλικά κλαμπ, καθώς έχουν προηγηθεί οι ανακοινώσεις για τα φιλικά της Καλλονής με Νάπολι και Φιορεντίνα και του Ολυμπιακού με τη Μίλαν.


Αναλυτικά η ανακοίνωση των Θεσσαλονικέων:

«Ένα μεγάλο φιλικό θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο στην Τούμπα. Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήρθε σε συμφωνία με την Ίντερ για τη διεξαγωγή αγώνα προετοιμασίας στις 14 Αυγούστου στις 20:30 το βράδυ!
Ουσιαστικά πρόκειται για την πρόβα τζενεράλε της ομάδας πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, απέναντι σε μια από τις πιο μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, κάτοχο ενός Τσάμπιονς Λιγκ, 3 Κυπέλλων ΟΥΕΦΑ, 2 Κυπέλλων Κυπελλούχων, 2 Διηπειρωτικών, 18 πρωταθλημάτων, 7 Κυπέλλων και 5 Σούπερ Καπ Ιταλίας.
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x