Stoiximan Super League

Συνεχίζονται οι προσθαφαιρέσεις

Εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθεί η απόκτηση του Ράζβαν Ρατς από τον ΠΑΟΚ, ύστερα από τις… μαραθώνιες διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών. «Βρείτε ομάδα», το μήνυμα σε Χακόμπο-Λόπεθ.

Μετά από 22 μέρες και χθες οχτώ ώρες διαπραγματεύσεων ο Ράζβαν Ρατς θα υπογράψει σήμερα στον ΠΑΟΚ.

Εκείνο που προκύπτει είναι πως το νομικό καθεστώς της Ρουμανίας είναι διαφορετικό από το αντίστοιχο ελληνικό και για αυτό τον λόγο οι δικηγόροι του 33χρονου αριστερού μπακ μελετούσαν λεπτομερώς κάθε όρο του συμβολαίου του.

Εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθεί η μεταγραφή του παίκτη, ο οποίος παραμένει άγνωστο αν θα ταξιδέψει απευθείας για την Ολλανδία ή θα πάει πρώτα στην πατρίδα του για να μαζέψει μερικά πράγματα.

Όσον αφορά τώρα τον Λίνο, η διαφορά στο οικονομικό είναι μεγάλη και δεν γεφυρώνεται τόσο εύκολα, ενώ βασικό ρόλο σε όλα αυτά παίζει κι ότι ο ΠΑΟΚ διαθέτει τρία αριστερά μπακ, τούς Ρατς, Τζαβέλλα και Σπυρόπουλο.

Από εκεί και πέρα, ο Αγγελος Αναστασιάδης και ο Κώστας Λαγωνίδης ενημέρωσαν τους Χακόμπο και Λόπεθ ότι δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του προπονητή, λέγοντας ότι «πρέπει να βρείτε ομάδα, δεν σας υπολογίζω.

Δεν θα έρθετε στην Ολλανδία». Βέβαια για τον Ισπανό τερματοφύλακα ο λόγος ήταν διαφορετικός, αφού υπέπεσε σε νέο πειθαρχικό παράπτωμα κι έδειξε στο Ελατοχώρι ότι δεν θέλει και... τόσο πολύ να προσφέρει στον «Δικέφαλο».

Για τον Ισπανό στόπερ έπαιξε ρόλο ότι ο Ελληνας κόουτς δεν διέκρινε σε αυτόν στοιχεία που μπορούν να τον βοηθήσουν για να υλοποιήσει τους υψηλούς στόχους του ΠΑΟΚ, ενώ πρόθεσή του είναι να προωθήσει ένα νεαρό παίκτη από τις Ακαδημίες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x