Stoiximan Super League

Η κριτική του Ολυμπιακού: Κορυφαίος ο Σίλβα, άρεσε ο Ντρέγκερ!

Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος εκτός έδρας με τον Άρη, σε ένα ματς που ο Πέδρο Μαρτίνς παρέταξε την ομάδα του με πολλές αλλαγές.

Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος εκτός έδρας με τον Άρη (1-1), σε ένα ματς που ο Πέδρο Μαρτίνς παρέταξε την ομάδα του με πολλές αλλαγές. Ξεχώρισε ο Σίλβα που συνεχίζει όποτε παίρνει χρόνο να δείχνει πολύ καλά στοιχεία, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Ντρέγκερ. Ορεξάτος αλλά χωρίς ουσία ο Ραντζέλοβιτς, Χασάν-Φορτούνης οι αλλαγές-κλειδιά.

Το sportfm.gr περνάει από... ακτίνες Χ τον Ολυμπιακό

Τζολάκης (6): Χωρίς να φέρει ευθύνη στο γκολ, κάνει πρώτα μια εξ επαφής επέμβαση αλλά ο Μάνος παίρνει το ριμπάουντ για να σκοράρει. Σε γενικές γραμμές τα πήγε καλά, δεν είχε κάποιο λάθος σε τοποθετήσεις.

Σεμέδο (5): Το γκολ του Μάνου έρχεται από το κέντρο της άμυνας και αυτό τον... βαραίνει αφού τον έχει χάσει, ενώ γενικότερα έδειξε να είναι έξω από τα νερά του και να χάνει φάσεις και αντιπάλους ορισμένες φορές. 

Εμβιλά (6): Από τους καλούς του Ολυμπιακού, παρότι μεταφέρθηκε λίγο πιο πίσω σε θέση στόπερ. Αμυντικά τα πήγε πολύ καλά ενώ προσπάθησε και επιθετικά να φανεί φτιάχνοντας παιχνίδια από πίσω. 

Ντρέγκερ (7): Ίσως το καλύτερό του παιχνίδι, κυρίως στο επιθετικό κομμάτι, από τη στιγμή που ήρθε στον Ολυμπιακό. Με πολλά και αδιάκοπα ανεβάσματα, στο πρώτο μέρος κυρίως και στο δεύτερο λιγότερο, ενώ διορθώθηκε αμυντικά στην επανάληψη.

Ρέαμπτσιουκ (6): Μεστή εμφάνιση, χωρίς πολλά-πολλά! Είχε ανεβάσματα ως συνήθως, πίεζε και μάρκαρε αντιπάλους και δεν εκτέθηκε αμυντικά αλλά μέχρι εκεί. Δεν βρήκε πολλούς χώρους και δεν φάνηκε επιθετικά. 

Σίλβα (8): Ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού. Παρότι δεν του φαίνεται βγάζει... τσαγανό στο γήπεδο, κάνει επιθετικό πρέσινγκ και αν χρειαστεί ρίχνει και καμιά κλωτσιά. Δείγμα του ότι κάνει πέναλτι στον Ματέο Γκαρσία και διαμαρτύρεται ενώ υπάρχει παράβαση. Βοήθησε και στο κάθετο παιχνίδι και στο passing game.

Σουρλής (6): Με πολλά τρεξίματα και μπόλικη διάθεση, αλλά χωρίς να καταφέρει να φανεί ιδιαίτερα! Έμοιαζε κυρίως να έχει θέμα στο να βρεθεί με τους συμπαίκτες του, με το μεγαλύτερο πρόβλημά του να είναι η δημιουργία αφου ανασταλτικά τα πήγε μια χαρά. 

Βρουσάι (5): Δεν κατάφερε να φανεί ο νεαρός εξτρέμ, με την μπάλα να παίζεται αρκετά από την αντίθετη πλευρά. Γενικότερα, δεν είχε ενεργό ρόλο στο παιχνίδι, ούτε πήρε πολλές προσπάθειες και δεν φάνηκε επικίνδυνος προς την αντίπαλη περιοχή.

Ραντζέλοβιτς (7): Ο Σέρβος εξτρέμ ήταν από τους διακριθέντες του Ολυμπιακού. Με διάθεση να πάρει προσπάθειες, είχε καλή συνεργασία με τον Ντρέγκερ και δημιούργησαν ρήγματα, ταλαιπωρώντας πάρα πολύ τον Σάκιτς. Του έλειψε η ουσία, αλλιώς σίγουρα θα έπαιρνε παραπάνω βαθμό.

Βαλμπουενά (5): Κακό παιχνίδι από τον Γάλλο μεσοεπιθετικό, ήταν καλά κλεισμένος και αναγκαζόταν να γυρίσει αρκετά πίσω για να πάρει μπάλες, με αποτέλεσμα να είναι αποκομμένος από την επίθεση.

Κάιπερς (6): Προσπάθησε να μπει μέσα στις φάσεις, είχε δοκάρι αλλά χωρίς να τον αισθανθεί ιδιαίτερα η αντίπαλη άμυνα. Έβγαλε διάθεση, κάτι που μετράει για να πάρει ακριβώς πάνω από τη βάση.

Χασάν (7): Παρότι έπαιξε ένα σκάρτο 25λεπτο, θα πάρει το... εφταράκι του λόγω του ότι πρόλαβε να βγάλει μια υπέροχη ασίστ στον Φορτούνη για το 1-1 και στα... καπάκια λίγο έλειψε να σκοράρει με εντυπωσιακό τρόπο.

Φορτούνης (7): Μπαίνει, συνδυάζεται με κλειστά μάτια με τον Χασάν και σκοράρει για να δώσει τον βαθμό στον Ολυμπιακό! Τι άλλο να κάνει; Έφτανε αυτό...

Ελ Αραμπί (-): Μπήκε στο 77' και δεν μπορεί να κριθεί.

Καλογερόπουλος (-): Μπήκε στο 77' και δεν μπορεί να κριθεί, ωστόσο σίγουρα θα του μείνει αξέχαστο το ματς καθώς μιλάμε για το ντεμπούτο του στα 17 του χρόνια.

Μπουχαλάκης (-): Μπήκε στο 77' και δεν μπορεί να κριθεί.

Μαρτίνς (7): Εκτεταμένο ροτέισον από τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος δείχνει διαρκώς πως εμπιστεύεται όλους τους ποδοσφαιριστές του αλλά δίνει και ευκαιρίες σε μερικούς με λιγότερο χρόνο στα πόδια τους. Βλέπει από το 60' και μετά ότι πρέπει να παρέμβει, το κάνει με τις αλλαγές του να συνεργάζονται για το 1-1.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x